Raluca Turcan: Guvernul României a reușit să gestioneze țara într-o situație de criză sanitară

114
Raluca Turcan: Guvernul României a reușit să gestioneze țara într-o situație de criză sanitară - 1-1599500124.jpg

Articole recomandate

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută la Iași, că Partidul Social Democrat (PSD) este un adversar redutabil, dar trebuie îndepărtat din administrațiile locale, ea arătând și că fiecare candidat liberal are "ascendentul" de a avea în echipă Guvernul și pe președintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.


"Fiecare județ ar trebui să fie la fel de important pentru PNL să scoată administrația pesedistă de la nivel local. Cei care în momentul de față intră în competiția electorală pentru PSD nu intră doar ca niște persoane de la un anumit partid, ci intră cu un anumit comportament care până acum a parazitat și a dăunat foarte grav dezvoltării comunitare", a declarat vicepremierul Raluca Turcan.


"Vreau să vă spun un lucru, toți candidații noștri intră cu un ascendent. Ei sunt parte dintr-o echipă. Și această echipă este făcută și cu Guvernul României, și cu președintele Klaus Iohannis. Guvernul României ce a făcut? A reușit să gestioneze țara într-o situație de criză sanitară și economică mai bine decât alte țări cu sisteme de sănătate dezvoltate. Președintele României a reușit să aducă pentru România 40 de miliarde de euro în plus pentru dezvoltare, pentru recuperare, reziliență, pentru reducerea decalajelor între România și celelalte țări membre din UE, cu condiția ca acești bani să fie cheltuiți până la finalul lui 2026. 


Deci este extrem de important cine va conduce și administrațiile locale, și Guvernul României, și cine va avea majoritate în Parlament pe viitor. Pentru că dacă o să ajungă niște oameni iresponsabili și ratează oportunitățile și toate fondurile europene, cum am făcut-o până acum, riscăm să avem pe masă 40 miliarde de euro și să zacă nefolosiți așa cum s-a întâmplat până acum. Țineți cont că la finalul anului trecut 600 de milioane de euro se duceau pe apa sâmbetei dacă nu venea guvernul liberal să salveze de la dezangajare și să-i atragă", a mai afirmat Raluca Turcan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9344 secunde