Raluca Turcan: Cât avem un premier, el trebuie respectat. Coaliția să-și pună picioarele în apă rece

Luni, 19 Aprilie 2021, 10:31
144
Ministrul Muncii Raluca Turcan a transmis un mesaj la responsabilitate și seriozitate din partea coaliției și subliniază că schimbul de declarații între fostul ministru Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu este dăunător.


"Cât avem un premier, el trebuie respectat. Coaliția să-și pună picioarele în apă rece, să prezentăm în spațiul public rezultatele pe care miniștrii le au. Oamenii așteaptă responsabilitate, seriozitate și determinare de a aduce la bun sfârșit programul de guvernare. Acest ping-pong de declarații de la un fost ministru către un premier în funcție dăunează foarte grav, nu neapărat persoanelor, ci celor care privesc spre această coaliție care are o treabă de făcut", a declarat Raluca Turcan.


Coaliţia de guvernare urmează să se reunească, luni, în prima şedinţă de la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. Ministrul Muncii Raluca Turcan a transmis în urmă cu trei zile, într-un mesaj publicat pe Facebook, că premierul Florin Cîțu are sprijinul Partidului Național Liberal pentru a rămâne în funcție, după ce partenerii de coaliție de la USR PLUS cer schimbarea acestuia. Turcan precizează că un guvern minoritar "trebuie evitat."
 


Pagina a fost generata in 0.3205 secunde