Raluca Turcan, anunț important despre pensii și salarii

264
Raluca Turcan, anunț important despre pensii și salarii - ralucaturcan2-1573812501.jpg
Vicepremierul României dă asigurări că există bani de pensii și salarii. Prezentă în platoul România TV, Raluca Turcan garantează că Guvernul Orban va plăti până la finalul anului toate pensiile și salariile românilor la timp.


Întrebată de Victor Ciutacu dacă există bani de pensii și salarii până la sfârșitul anului, Raluca Turcan a răspuns: "Da, și sper să spulberăm acest fakenews că guvernul Orban va tăia. Acest guvern va onora toate cheltuielile. La ministerul Educatiei s-a facut o evaluare să fie plătite salariile, bursele, să fie platite alte cheltuieli de pe umerii ministrului Educației!".

Vicepremierul a mai dezvăluit, la România TV, că bugetul pe anul acesta a fost votat de parlamentari, chiar dacă actul nu avea semnătura premierului și ministrului Finanțelor. "Bugetul pe anul acesta nu a fost semnat de premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici. Parlamentul României a adoptat un buget care nu avea acele semnături. Ei știau ce sume sunt în buget, dar au cheltuit mai mult decât se putea încasa", a mai spus Raluca Turcan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2466 secunde