Membru nou în Consiliul Local Constanța

Răducu Popescu e istorie. Cine a venit în locul lui

1761
3
Răducu Popescu e istorie. Cine a venit în locul lui - trandafir-1438358687.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai Municipiului Constanța s-au reunit, vineri, în cadrul unei ședințe ordinare. Pe ordinea de zi s-au aflat 42 de proiecte de hotărâre. La ședință au fost prezenți doar 24 aleși din cei 26 de consilieri locali.

În cadrul ședinței Consiliului Local Municipal, Raluca-Andreea Trandafir a fost validată în funcția de consilier local. Trandafir a depus astfel jurământul, luându-i locul în Consiliul Local Municipal Constanța lui Răducu Popescu.

Primarul Decebal Făgădău a felicitat-o pe proaspăta consilieră liberală.

Raluca Trandafir vine din mediul universitar și este membru PNL.

Proiectul referitor la "retragerea dreptului de administrare al SC Ecosal SRL asupra terenului în suprafață de 14.607 mp situat în municipiul Constanța, Fundătura Ialomiței" a fost retras de pe ordinea de zi.

Rectificarea bugetului municipal pe anul 2015, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al SC Confort Urban SRL Constanța și încetarea mandatelor membrilor Consiliului de Administrație al RADET Constanța au fost alte proiecte votate de aleși. Un alt proiect votat de consilieri s-a referit la numirea unui membru în Consiliul de Administrație al SC Confort Urban SRL. În urma votului, Florian Constantin Andrei a fost ales cu 23 de voturi "pro" și 3 "împotrivă".

De asemenea, s-a aprobat și majorarea tarifului social pentru pensionari și persoane peste 60 de ani care nu realizează venituri, conform HCL nr. 155/2014, de la 50 de lei la 63 de lei, dar și creșterea salarială cu 12% pentru salariații aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța și ai instituțiilor publice subordonate.

Construirea parcării multietajate din zona Cazino-Albatros cu o capacitate de 394 de locuri și regim de înălțime de P+7E+T, prevăzută cu un sistem de monitorizare a locurilor libere de parcare prin senzori dispuși în dreptul intrării și ieșirii din clădire, cu afișaj pe o tabletă electronică poziționată deasupra intrării, a fost un alt proiect care a primit undă verde. Valoarea proiectului este de 23,5 milioane lei, iar contribuția Uniunii Europene de 18,9 milioane lei. Beneficiarul, adică Primăria Constanța contribuie cu diferența.

La finalul ședinței ordinare de Consiliu local de ieri, aleșii locali au ținut un moment de reculegere în memoria consilierului județean Nicolae Fronescu.

Comentează știrea

stelu
1 august 2015
propunere

Oportunitate relaxanta de > > castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa > obtii > > castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o > colaborare > > deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum > vrei > > programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai > pentru > > oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la > > adresa mea de email: [email protected]

DANIELA
1 august 2015
timp liber

START BANI ACUM!Avem nevoie urgent de colaboratori seriosi care isi doresc castiguri suplimentare in timpul liber,cu un sistem de lucru part time.Oferim si contract de comision.De asemenea, asiguram si instruire gratuita.Pentru mai multe detalii,trimiteti o cerere la e-mail:[email protected]

Cosmin
2 august 2015
Bani cat mai repede!

Bani cat mai repede! Cel mai ușor și mai consistent sistem de făcut bani repede! Simplu, eficient si cu totul... revolutionar! Oferta este noua si nu seamana cu nimic din tot ceea ce ai intalnit pana in prezent! Trebuie doar sa vezi despre ce e vorba! Acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1629 secunde