"PUZ-ul stațiunii Mamaia este o problemă controversată"

578
2

Articole de la același autor

Consilierii locali municipali constănțeni au fost convocați, vineri, într-o ședință extraordinară, în cadrul căreia au dezbătut și aprobat proiectele de hotărâre care fac referire la PUZ-ul stațiunii Mamaia, precum și PUZ-ul care privește amenajarea plajei din stațiune. Ambele proiecte au primit unanimitate de voturi, în absența consilierilor PDL.

Mai exact, consilierii locali PDL Sorina Tușa și Iustin Fabian Roman au refuzat să participe la ședința extraordinară a Consiliului Local care a avut loc, vineri, 24 mai 2013.

Decizia acestora a venit ca urmare a faptului că documentația care a stat la baza celor două proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, respectiv PUZ-ul stațiunii Mamaia și PUZ-ul pentru amenajarea plajei din Constanța și Mamaia, a fost trimisă abia joi seară, exact înainte de ședință. Astfel, consilierii susțin că nu au avut timpul necesar studierii riguroase a documentelor.

"Am primit documentațiile abia joi seară și, practic, am avut numai câteva ore la dispoziție să studiem peste 200 de pagini. În contextul în care PUZ-ul stațiunii Mamaia este o problemă controversată și foarte importantă, nu putem lua o decizie corectă și pertinentă în numai câteva ore. Este maniera de lucru a primăriei, care preferă fofârlicile unui mod de lucru cinstit. În contextul acestei probleme sensibile considerăm că se dorește inducerea în eroare atât a noastră, a consilierilor locali, cât și a constănțenilor. Am fost puși în imposibilitatea de a ne documenta pentru a crea un punct de vedere", a declarat Sorina Tușa.

Recent, primarul Constanței, Radu Mazăre, a primit toate avizele pentru noul Plan Urbanistic Zonal (PUZ) al stațiunii Mamaia, deși au existat specialiști care s-au opus anumitor construcții ce se vor ridica în Mamaia.

Cu toate acestea, Mazăre este nerăbdător ca în stațiunea Mamaia să înceapă noile construcții deoarece, spune el, acestea sunt neapărat necesare deoarece nu mai au unde să stea turiștii.

Potrivit PUZ-ului, în stațiunea Mamaia se va realiza un heliport, realizarea de locuințe secundare - pentru asigurarea unei populații permanente, dar și recuperarea terenului din mare și amplasarea unei marine de 200 de metri în largul mării. Totodată, sunt prevăzute crearea de complexe turistice cu turnuri de până la 22 de etaje, amenajarea unui port pentru ambarcațiuni, amenajarea falezei spre mare și amenajarea de parcări supraetajate.

Obținerea tuturor avizelor pentru aprobarea PUZ-ului stațiunii Mamaia reprezintă o victorie pentru Radu Mazăre, după ce, în anul 2009, ministrul Turismului de atunci, Elena Udrea a blocat această lucrare pe motiv că nu dorește ca stațiunea Mamaia să devină o aglomerare urbană fără spații verzi. La patru ani de la acele evenimente, cu un Guvern USL la putere, Radu Mazăre se declară mulțumit de obținerea avizelor și lasă de înțeles că, în viitor, stațiunea Mamaia va deveni un șantier în lucru cu multe investiții.

Comentează știrea

Cetatzean
25 mai 2013
Of,Mamaie!

S-a dus demult timp statziunea Mamaia ca loc de odihna si recreere!!!!Cat de real este bancul cu "mamaia!"(Mai multzi primari din tzara isi exprima dorintzele catre Mos Craciun: unii doreau bani mai multzi pentru bugetul viitor,altzii mai multa sanatate,altzii doreau sa li se transforme orasul in unul occidental s.a.m.d.Singurul care nu dorea nimic de la Mos Craciun era Raducu.Intrebat de ce nu isi pune nici o dorintza, raspunsul veni scurt: "Eu o am pe Mamaia!" Si daca nu-l vom mai vota,oricum s-a ales praful(si la propriu si la figurat) atit de Mamaia,cat si de Constantza! Concitadini,va sfatuiesc sa va destindetzi la sfirsit de saptamina spre sudul litoralului,chiar si la bulgari,vetzi fi mai putzin stresatzi si nu va vetzi mai enerva vazind "mazariile" din Constantza si Mamaia,adica multe betoane si foarte mult praf!!

Katie
29 octombrie 2017
Oduduwa lunch a spell and my ex came back to me.. gratitude

Cel mai bun prieten al meu de-a lungul întregii vieți este lesbiană, când aveam șaptesprezece am avut o relație secretă care era strict emoțională. După o mulțime de prostii și 3 ani de a nu vorbi unii cu alții. Sunt căsătorit (cu un bărbat) și ea are încă aceleași sentimente pentru mine pe care le-a făcut înainte. Cu toate acestea, avem nevoie de prietenia noastră înapoi și vrem doar să știm cum să facem acest lucru posibil și să-l facem pe soțul meu Confortabil cu el. i-am spus unui prieten despre asta, mi-a spus că Lordul Oduduwa mă poate ajuta. ea mi-a dat adresa de e-mail a Dr.Oduduwa și mai târziu i-am contactat, am explicat totul la adresa de e-mail Domnul Oduduwa, El promite să mă ajute să-mi rezolv problema și să-mi fac soțul divorțul cu mine, ca să-mi pot găsi dragostea mea adevărată. am fost îndreptat doar să cumpăr câteva lucruri mici pe care le-am făcut și le trimit articolele la adresa lui Templul La Legonia de Est, Accra Ghana. adică adresa Dr. Oduduwa, cea mai mare iubitoare de vrăjitori. câteva zile mai târziu soțul meu se înfurie cu mine și se încheie cu mine, am fost atât de fericit că am dobândit în sfârșit libertatea mea. Sunt afară și sunt mândră de decizia mea pentru că iubesc același sex, sunt lesbian din copilărie, am crescut acest sentiment intim interior pentru prietenii mei de sex feminin. am fost doar adamant că nu m-am întors brusc de la drept la lesbiană, ci mai degrabă doar trezit mai târziu în viață la atracția mea față de femei. Simt că această atracție a fost întotdeauna acolo, dar a fost anterior inaccesibilă, din motive individuale pentru fiecare situație. Mulți dintre noi se luptă de ani de zile și mulți ani și mulți mențin relația cu soțul lor, dar încă caută o relație cu o femeie. Îmi pare rău pentru durerea pe care am făcut-o soțul meu. Am crezut că pot menține o viață dublă, dar pur și simplu nu a fost posibil. Sunt afară și afară pentru totdeauna. Îmi place același sex și vreau să mă bucur de viața mea "Dr. Oduduwa Vraja puternică mi-a ajutat să-mi recuperez sinele adevărat și am găsit iubirea adevărată a vieții mele cu vraja lui Magic-Love, această vrajă nu a fost efectuată online, nu a fost o jertfă practică și vrăjitoare arzătoare la Templul lui Oduduwa, am reușit să realizez cea mai mare parte a procesului de vrajă singur, urmând instrucțiunile și asistența lui pe tot parcursul procesului fermecător. aceasta este puterea reală și adevărată a magiei negre. I-am trimis mesajul și pe numărul de telefon. aici este e-mail personal: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6666 secunde