Elena Udrea:

"Pușcăria nu este un subiect vesel"

204
2

Articole de la același autor

Deputatul Elena Udrea a afirmat, vineri, după audierea la Comisia juridică, că pușcăria nu este un subiect vesel, dar, în cazul său, a ajuns în colecția de toamnă-iarnă, adăugând că le-a cerut parlamentarilor să facă ce este bine pentru România în acest moment. 


Udrea a fost întrebată dacă este pregătită moral și fizic pentru o nouă încarcerare. 


"Dacă nu ar fi un subiect atât de trist, v-aș răspunde cu o glumă, dar pușcăria nu este un subiect vesel, deși la mine este deja pușcăria în colecția de toamnă-iarnă, pentru că a fost primăvară-vară, la fiecare sezon încă o cerere de arestare. Niciodată nu ești pregătit pentru așa ceva", a spus ea. 


Elena Udrea a precizat că le-a cerut deputaților din Comisia juridică să facă ceea ce cred că este bine pentru România. 


"Să facă ce cred dânșii că este bine pentru România în momentul acesta. Suntem în Parlamentul României, iar Parlamentul este forul legislativ, este puterea legislativă în această țară. Câtă vreme există democrație, puterea este la Parlament, el este format din oameni mai buni, mai puțin buni, ca toată societatea, aleși care au voturi în spate și le-am spus să facă așa cum consideră ei că trebuie să arate România de acum încolo", a declarat Udrea. 


Comisia juridică a Camerei a avizat, vineri, cererea DNA pentru începerea urmăririi penale a Elenei Udrea. Pe de altă parte, cererile DNA de reținere și arestare nu au întrunit numărul de voturi pentru aprobare, fiind înregistrate 11 voturi "pentru", față de 12 necesare pentru aviz. 


Comentează știrea

TraianBbbbbbbbbuuuu
25 octombrie 2015
nutica

Nuticoo dar cand furai mil se euro din buzunarele romanilor era cumva vesel pt tine? Cum sa nuuuu. Aveai toalete de mil de euro pe cand erai o scolarita de Plescoi le visai.Ce sa vezi asta este unul din oamenii pe care TBasinosu ia sustinut si ales pt asa ceva credeati ca o sa aveti imunitate pe viata?HaHa .Imunitatea voastra a....expirat hotilor o sa putreziti in inchisori condam de sistemul pe care la-ti creat siva"in veseleati" cand condam oameni la inchisoare fara nici o vina)Rog persoane abilitate in numele a mil de rom sa faca bine sa scoata BANI de la acesti nemernici .Altfel vor staVESELI in puscarii sau arest.Prioritatea este prejudiciul creat pt a nu mai fi asa de veseli

Rosca
25 octombrie 2015
Bani online!

Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6765 secunde