PSD vrea ca Iohannis să renunțe la referendum

263
1
PSD vrea ca Iohannis să renunțe la referendum - psdvreacaiohannis-1488113022.jpg
PSD vrea ca șeful statului să renunțe la referendum. Social-democrații spun că, după ce legile privind Ordonanțele 13 și 14 au fost promulgate, obiectul consultării populare a dispărut. 


Cei de la UDMR vorbesc despre o cheltuială inutilă, iar liberalii sunt de partea președintelui. PNL este de părere că acest referendum poate împiedica viitoarele tentative ale PSD de a ataca sistemul de justiție.


Liviu Dragnea i-a recomandat șefului statului să analizeze cu multă înțelepciune ideea unui referendum. Colegii săi de partid sunt mai direcți și vor ca președintele Klaus Iohannis să nu mai organizeze consultarea populară pe tema anticorupției.


"Da, cred că mai degrabă ar trebui să renunțe. O cheltuială de circa 250 de milioane de lei, deci undeva la 50 - 60 de milioane de euro, chiar nu se justifică, mai ales că este vorba totuși de un subiect în legătură cu care nu există divergențe semnificative în pozițiile publice în societatea românească", spune Șerban Nicolae, liderul grupului PSD din Senat.


Comentează știrea

Liviu Burebista
27 februarie 2017
lasa-ne

Nu ar fi mai bine sa se organizeze un referendum in care sa spunem ca nu-l mai vrem pe Johanis presedinte? Ca pe el oricum nu i-l intereseaza bunastarea romanilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.583 secunde