PSD va încerca să "creioneze" o majoritate pentru a răsturna actualul Guvern

275
PSD va încerca să

Articole recomandate

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că social-democraţii vor depune la Parlament, în actuala sesiune parlamentară, o moţiune de cenzură şi vor încerca să "creioneze" o majoritate pentru a răsturna actualul Guvern, potrivit Agerpres.


"Avem această obligaţie din votul românilor. Votul românilor a fost foarte clar că PSD trebuie să desemneze prim ministrul, am câştigat alegerile la o diferenţă de 5 procente. Până se va creiona o altă majoritate în Parlament o să funcţioneze actualul Guvern. Începem cu prima moţiune simplă, de bun-simţ şi necesară, împotriva ministrului Sănătăţii şi în această sesiune vom veni şi cu moţiunea de cenzură şi vom încerca să creionăm o majoritate să răsturnăm acest Guvern", a spus Ciolacu, la Antena 3.


El a adăugat că cei care sunt acum la Palatul Victoria "nu se pricep să guverneze".


"Nu au specialişti, nu ştiu să gestioneze pandemia, nu au avut capacitatea de a crea un parteneriat între ei şi populaţie. Pentru ca populaţia să aibă încredere, acest parteneriat îl câştigi prin specialişti. Noi, când am văzut că este pandemie, primii oameni pe care i-am abordat de a veni în Parlamentul României au fost domnii Streinu Cercel şi Rafila, cei mai buni specialişti în domeniu", a afirmat Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6153 secunde