PSD pregătește o comisie parlamentară privind situația de la Suceava

205
PSD pregătește o comisie parlamentară privind situația de la Suceava - ddd-1586372362.jpg
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că, în cazul în care autoritățile nu comunică despre situația de la Spitalul Județean din Suceava, social-democrații vor iniția o comisie specială pentru aflarea adevărului cu privire la acest subiect, potrivit Agerpres.

"Ipocrizia trebuie să aibă o limită. Eu nu am auzit nimic ce s-a întâmplat cu managerul de la Suceava, decorat sau nedecorat, cum e el. Nu am auzit nimic despre ce se întâmplă cu domnul Flutur. Acolo s-au luat niște decizii în urma cărora au murit niște oameni. Lucrurile astea vor trebui foarte clar aflate. Românii trebuie să știe ce s-a întâmplat. Dacă continuă acest ritm, vom iniția o comisie specială să aflăm adevărul și vor fi instituțional și constituțional obligați să spună Parlamentului adevărul", a spus Ciolacu la Antena 3.

El a adăugat că "oamenii mor acum în administrațiile controlate de PNL". "Domnul Florin Roman a atacat astăzi anumite administrații locale (conduse de membri ai PSD - n.r.) gratuit. Oamenii trăiesc în aceste administrații și știu adevărul. Am văzut în Moldova trei județe - Bacău, Piatra Neamț și Iași - care s-au unit să cumpere un spital tampon pentru a nu se răspândi coronavirusul din focarul de la Suceava", a afirmat Ciolacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9701 secunde