Liviu Dragnea:

"PSD nu este un partid captiv în propria guvernare"

101

Articole de la același autor

PSD nu este un partid captiv într-o guvernare pe care o conduce, "speriat de declarații de la televizor", a declarat, ieri, coordonatorul politic al partidului, Liviu Dragnea, după o întâlnire cu primarii social-democrați. 


"Principalul motiv pentru care am plecat împreună cu domnul Dolineaschi prin organizațiile județene reprezintă dorința președintelui Victor Ponta și a mea și a noastră de a vedea exact care este starea în organizațiile județene ale PSD-ului. Pe de altă parte, vrem să le spunem colegilor noștri că PSD nu e un partid captiv care se poate preda cuiva sau care să fie speriat de eventuale declarații la televizor și niciun partid care să fie captiv într-o guvernare pe care o conduce", a explicat Liviu Dragnea. 


El a mai spus că a discutat cu primarii despre stadiul alegerilor interne și despre dorința de a demara realizarea unei oferte politice serioase pentru 2016-2020, pe care PSD să o prezinte în perioada următoare. 


Totodată, Dragnea a discutat cu primarii despre eventuale propuneri de modificare a legislației, pentru a avea o administrație mai bună și mai eficientă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2015
Stire din Politică-Administrație : EXCLUȘI DIN PSD!
Pagina a fost generata in 0.6233 secunde