PSD îi cere lui Cătălin Predoiu să demisioneze din funcțiile deținute în PNL

179
1
PSD îi cere lui Cătălin Predoiu să demisioneze din funcțiile deținute în PNL - psdiicereluicatalinpredoiu-1428081971.jpg

Articole recomandate

PSD a cerut, vineri, demisia lui Cătălin Predoiu din funcțiile deținute în PNL, în urma dezvăluirilor referitoare la susținerea campaniei sale electorale din 2008, social-democrații arătând că Predoiu trebuie să își asume participarea într-o "campanie finanțată din corupție". 


"Partidul Social Democrat cere demisia lui Cătălin Predoiu din funcțiile politice deținute în PNL, în urma dezvăluirilor referitoare la susținerea campaniei sale electorale. Cătălin Predoiu trebuie să își asume participarea într-o campanie finanțată din corupție", se precizează într-un comunicat de presă al PSD. 


Social-democrații mai arată că fostul parlamentar PNL și consilier prezidențial George Scutaru a intrat în atenția procurorilor anti-corupție, pentru modul în care a finanțat campania din Buzău, în anul 2008. 


"Conform procurorilor DNA, există suspiciuni că respectiva campanie electorală a fost finanțată din mită. PSD reamintește că unul dintre candidații PNL la Buzău, în 2008, a fost nimeni altul decât Cătălin Predoiu, cel care deține astăzi funcția de prim-vicepreședinte al PNL. PSD solicită acestuia demisia din funcția politică deținută și asumarea participării la o campanie electorală finanțată din corupție. De asemenea, PSD îi solicită acestuia să răspundă pentru folosirea acestor bani pentru campania sa electorală", se mai menționează în comunicatul PSD. 


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0585 secunde