PSD finalizează pe 15 februarie analiza privind candidatul la prezidențiale

302
PSD finalizează pe 15 februarie analiza privind candidatul la prezidențiale - psdfinalizeaza-1548263109.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, citat de Agerpres, că în 15 februarie se finalizează analiza realizată în teritoriu referitoare la cea mai bună variantă pentru candidatul la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

"În 15 februarie terminăm analiza pe care o facem de aproximativ patru luni. Am lansat în teritoriu la nivelul fiecărei localități această analiză, o muncă de sisif, pe care am făcut-o cu cetățenii României pentru a vedea exact care este cea mai bună variantă. Candidat PSD separat, candidat separat ALDE sau candidat PSD-ALDE. Pe 15 februarie ne uităm la toate rezultatele finale, la toate analizele din toate județele, din tot teritoriul. Vom avea cel mai mare sondaj pe care l-a avut cineva vreodată în acest sens, după care vom lua o decizie", a afirmat Ștefănescu.

Întrebat ce scor crede că va avea partidul la nivel național, el a răspuns că este convins că PSD poate obține la alegerile europarlamentare peste 40% și la prezidențiale mult mai mult. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5623 secunde