PSD decide candidatul la prezidențiale și remanierea Guvernului

124
PSD decide candidatul la prezidențiale și remanierea Guvernului - vioricadancila09072019-1562996496.jpg
Președintele social-democraților, Viorica Dăncilă, a anunțat că, în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, care va avea loc luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care și remanierea guvernamentală.

Viorica Dăncilă anunță din nou remanierea Guvernului. "În Comitetul Executiv pe care îl vom avea luni vom avea mai multe subiecte pe ordinea de zi. Vom discuta și despre remaniere, vom discuta și despre mobilizarea pentru prezidențiale, despre analizele pe care le facem în teritoriu, despre programul de deplasări pe care îl avem în perioada următoare. Vor fi mai multe subiecte pe ordinea de zi. Încă o dată precizez că este normal ca aceste decizii să le luăm împreună în forul statutar și pe urmă să ieșim cu ele public", a declarat premierul vineri, la Ambasada Franței.


Întrebată dacă va negocia cu președintele Klaus Iohannis pe tema remanierii, Dăncilă a spus: "Normal că trebuie să-i spun președintelui că fac remanieri, că vin cu persoanele pe care le-am remaniat și cu propuneri pentru noi persoane".

"Am spus că voi face o remaniere, nu am vorbit despre persoane. Cred că aici trebuie să avem o discuție în cadrul partidului. Eu am relații foarte bune cu toți miniștrii Cabinetului", a adăugat liderul PSD.

Viorica Dăncilă a menționat că tot în CExN se va lua și decizia privind candidatul partidului la prezidențiale.

"Cred că astfel de decizii trebuie să le luăm în CExN, pentru că, dincolo de sondaje, dincolo de procentele pe care le avem unul sau altul, trebuie să avem și susținerea organizațiilor din teritoriu. Fiecare susținere este importantă și fiecare candidat trebuie să simtă că are în spate organizațiile din toate județele. (...) Nu este o luptă ușoară, mai ales din partea PSD, având în vedere rezultatele de la europarlamentare și tot ceea ce s-a întâmplat ulterior. Deci eu cred că trebuie să avem o discuție aplicată în cadrul partidului și când ieșim din forul statutar vom avea o decizie comună stabilită prin votul membrilor", a spus premierul, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8073 secunde