PSD Constanţa, nemulţumit de împărţirea banilor publici! „Este un abuz intolerabil!”

1806
PSD Constanţa, nemulţumit de împărţirea banilor publici! „Este un abuz intolerabil!” - felixstroe44-1608318376.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii Organizației Județene a PSD Constanța susţin că au luat act cu indignare despre modul discreționar în care au fost împărțiți banii publici către comunitățile locale de către actualul Executiv condus de PNL.



Social-democraţii de la malul mării îi acuză pe cei care împart banii şi spun că Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistența socială sau protecția copilului este de-a dreptul scandaloasă.


„Comunități întregi nu primesc niciun leu, iar altora li se repartizează sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetățeni au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR. Este un abuz intolerabil. În numele comunităților locale din județul Constanța dar și al celor din alte județe ale țării care nu au primit niciun leu sau doar sume ridicole, doar pentru «vina» de a fi conduse de primari PSD, aleși în mod democratic, protestăm vehement! Cel mai strigător la cer este exemplul orașului Năvodari, care a primit suma de 50.000 de lei, de câteva ori mai puţin decât orice comună din județul Constanța cu primar liberal!? Și asta în condițiile în care orașul Năvodari este al doilea contributor la bugetul de stat din județul Constanța, după municipiul reședință de județ, iar cheltuielile sale de funcționare sunt direct proporționale. După cum se poate vedea în tabelul acestor distribuții, toate localitățile conduse de primari PSD au fost discriminate, în detrimentul celor conduse de PNL. Ce vină au locuitorii localităților asuprite, inclusiv cei care au votat «corect», PNL sau USR, în alegeri?! În acest sens, așteptăm intervenția firească a președintelui Klaus Iohannis, care trebuie să dovedească, fie și în al doisprezecelea ceas, că este, constituțional, președintele TUTUROR românilor. Jaful, disprețuirea și desconsiderarea românilor trebuie să înceteze”, a spus Felix Stroe, președintele PSD al Județului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde