PSD Constanța mizează pe Cătălina Ponor la alegerile parlamentare

201
1
PSD Constanța mizează pe Cătălina Ponor la alegerile parlamentare - psdcatalinaponor-1475166280.jpg

Articole de la același autor

Social-democrații din Constanța vor să dea marea lovitură la alegerile parlamen-tare. Drept urmare, după ce la alegerile locale au mizat pe înotătorul Răzvan Florea, care a ajuns consilier local la Constanța, pentru parlamentare, PSD Constanța a pregătit o nouă surpriză. Mai exact, gimnasta Cătălina Ponor se va afla pe un loc eligibil, fiind posibil chiar să deschidă lista la Camera Deputaților. 


Aseară, social-democrații urmau să se reunească în Biroul Politic Județean pentru a stabili cu exactitate care vor fi ceilalți candidați pentru alegerile parlamentare ce vor reprezenta județul Constanța. 


Reamintim că, săptămâna trecută, președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a trasat liderilor de organizații județene calendarul pentru prezentarea listelor de candidaturi. 


"Dacă nu vor veni până la sfârșitul lunii viitoare, o să înțeleg că este un semnal pentru mine să le fac singur. Eu cred că vor veni toți", a precizat Dragnea, adăugând că nu există nicio interdicție pentru președinții de Consilii Județene sau pentru primari să candideze la parlamentare. 


Comentează știrea

MIHAI
1 octombrie 2016
PONOR GRESESTE RAFUZAND OFERTA

Ponor a declarant ca refuza sa intre in politica deoarece politica 4ste " murdara " .. O prima concluzie este ca partidele sunt atat de compromise , au dus si duc o asemenea politica de promovare a nepotismului si oamenilor de paie in politica , incat tinerii valorosi simt ca trebuie sa stea , hai sa zicem , in rezerva . Daca politica este " murdara " s-ar putea foarte bine sa fie si din cauza celor care refuza sa accepte responsabilitatile impuse de calitatea de cetatean . Se ajunge la situatia in care politicienii isi compromit constiinta in locul tau in timp ce tu te uiti in alta parte . A face politica ( sau o alta politica ) inseamna a face curatenie in țară pentru ca politica sa nu mai fie " murdara " .Este ceva asemanator cu a face curatenie in casa .Unii vor sa fie invitati inauntru dupa ce tu ai facut " curatenie " si daca se poate sa-i mai faci si o cafea . Avem dreptul , pe buna dreptate , sa condamnam politica si politicienii care ne hotarasc soarta , Dar indiferenta noastra , pasivitatea , nu fac decat sa inrautateasca situatia si sa intareasca coruptia , demagogia si mediocritatea . Este cazul ca tinerii talentati , care se considera indreptatiti sa condamne pe buna dreptate situatia politicianismului din Romania , sa se implice , sa realizeze mult dorita schimbare . O campioana ca Ponor si alti tineri valorosi pot reprezenta noua clasa politica , Ar fi inceputul aparitiei si consolidarii meritocratiei in politica . Un tanar eminent poate face mult bine tarii indiferent din ce partid face sau va face parte . Dl Dragnea nu poate atrage cetateni valorosi in politica , atata timp cat el , si altii ca el refuza sa paraseasca scena politica , sau cand citim declaratia dnei Firea ca-l vrea p[e Dragnea premier . Ce va trebui sa faca Ponor daca va ajunge in subordinea lui Dragnea ? . PSD Constanta , dupa cum se vede n-a gasit mijloacele si metodele cele mai potrivite de a convinge pe marea sportive sa se alature viitorilor parlamentari . Va trebui sa-l suportam pe cei de talia lui Tararache .

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Liberalii, ultimatum pentru PSD
Pagina a fost generata in 2.027 secunde