PSD amenință cu moțiune din cauza reglementărilor privind veteranii

130
1
PSD amenință cu moțiune din cauza reglementărilor privind veteranii - psdsigla141461663537-1470307041.jpg

Articole de la același autor

Veteranii rămân scutiți de la plata taxelor și impozitelor locale, Codul Fiscal prevăzând însă că această scutire nu se mai aplică pentru bunurile comune, ci doar pentru bunurile sau cota parte deținute de aceștia, susține Guvernul, în vreme ce liderul PSD, Liviu Dragnea, amenință cu moțiunea.


''Ministerul de Finanțe ne-a transmis că veteranii sunt în continuare scutiți de la plata taxelor și impozitelor locale, precum cele menționate în articolele de presă. Această scutire nu se mai aplică pentru bunurile commune ale familiilor, ci doar pentru bunurile sau cota parte deținută de persoanele care au luptat în război, în teatrele de operații etc. Nu s-a făcut o modificare legislativă, pentru că am văzut și această abordare, doar este lămurită printr-o Hotărâre de Guvern definiția bunului aflat în coproprietate'', a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.


El a mai spus că această mențiune exista în Codul Fiscal votat în Parlament.
''Sunt reguli care au fost și până acum. Nu s-a schimbat nimic, practic'', a conchis Iolu, citat de Mediafax.


Comentează știrea

costica
4 august 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Un sistem puternic! Oportunitate foarte serioasă! Ultima șansă este aici! Lucru la domiciliu part-time!Oportunitate foarte serioasă!Seriozitate garantată!Primești instrucțiuni complete!Vrei să-ți îndeplinești dorințele? cere info la: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5305 secunde