PSD a decis: Olguța, la Ministerul Dezvoltării, Drăghici, la Transporturi

111
PSD a decis: Olguța, la Ministerul Dezvoltării, Drăghici, la Transporturi - 646x4042-1542864621.jpg
Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, după ședința CEX a PSD, că propunerile pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și pentru Ministerul Transporturilor sunt Lia Olguța Vasilescu, respectiv Mircea Drăghici. Cei doi au fost votați în unanimitate.

Viorica Dăncilă a mai afirmat, după ședința PSD, că Lia Olguța Vasilesc a adus valoare la Ministerul Muncii. "Avem nevoie de energia Liei Olguța Vasilescu", a spus premierul.

"Am observat că nu contează ce competențe cred eu că ar avea p persoană pentru a fi ministru. Am văzut că acest lucru e hotărât de președintele României, ceea ce nu mi se pare un mod corect de a proceda", a declarat Dăncilă.

Întrebată despre remanierile care nu au fost acceptate de președintele Iohannis, Dăncilă a spus: "Nu mai trimit încă o dată ceea ce am trimis. Sper ca ceea ce solicită un prim-ministru al României să fie luat în seamă", a spus Viorica Dăncilă.

"Am trimis deciziile de revocare ale celor doi miniștri. Eu sper ca ceea ce solicită un premier al României să fie luat în calcul de președinte. Nu pot răspunde eu de ce ei nu vor să demisioneze. Eu sper ca domnul președinte să facă aceste numiri. Nu ne putem juca cu deciziile pe care le luăm. Sper să facă aceste nominalizări, având în vedere că trebuie să mergem la Bruxelles, să ne întâlnim cu colegiul comisarilor.", a declarat Viorica Dăncilă.

"Eu sper că domnul președinte să facă aceste numiri", a mai spus premierul, adăugând că nu ne putem juca cu deziciile pe care le luăm.

Dragnea: Dacă președintele refuză, vom acționa constituțional

"Ne-am obișnuit ca domnul Iohannis să facă orice", a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă există posibilitatea ca președintele să o refuze din nou pe Lia Olguța Vasilescu.

Sursa text: romania tv.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7961 secunde