Proiectul privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, aviz favorabil în Comisia juridică

264
1
Proiectul privind eliminarea a 102 taxe nefiscale,  aviz favorabil  în Comisia juridică - psd102taxecameradeputatilor-1476893613.jpg

Articole de la același autor

Comisia juridică a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil propunerii legislative a PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017, iar marțea viitoare va intra la vot în plen, a anunțat vicepreședintele social-democrat al comisiei, Ciprian Nica.

Întrebat de ce acest proiect de lege este adoptat atât de repede de către Parlament, Nica a menționat că departamentul de specialitate din PSD a decis că acest proiect trebuie dezbătut în procedură de urgență.

Luni, Senatul a adoptat, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă a PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017.

Propunerea de lege, adoptată cu 89 de voturi "pentru", 17 "împotrivă" și o abținere, vizează eliminarea mai multor taxe, între care timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comerțului, taxe consulare și de cetățenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentară pentru eliberarea pașaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Națională de Pensii. 

Comentează știrea

DODO
20 octombrie 2016
super prosteala pentru prosti

acesti bani intrau majoritatea in bugetul primariilor locale , acum pierderea se va compensa de la buget pe care noi il alimentam ,asa ca tot noi vom suporta niste cresteri de impozite rebotezate

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Parada șchiopilor în țara orbilor
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Liberalii, ultimatum pentru PSD
Pagina a fost generata in 1.4134 secunde