Proiectul "Catalogul electronic", pus în practică de Primăria Eforie

303
1
Proiectul

Articole de la același autor

Prevenirea absenteismului și creșterea gradului de pregătire a elevilor în unitățile de învățământ de pe raza orașului Eforie este un obiectiv la care participă acum și Primăria Eforie.


Drept urmare, a început implementarea proiectului "Dotarea cadrelor didactice cu tablete în vederea aplicării catalogului electronic la Liceul Teoretic Carmen Sylva Eforie Sud și Școala Gimnazială nr.1 Eforie Nord". În acest sens, au fost distribuite 81 de tablete, 30 la Eforie Nord și 51 la Eforie Sud. 


Acest proiect, realizat în colaborare cu o importantă firmă de telefonie mobilă, are ca principal scop implicarea părinților în educația școlară prin realizarea unui contact direct și permanent între aceștia și cadrele didactice. Prin intermediul catalogului electronic, practic, părintele poate vedea în permanență, on-line, notele și absențele elevului. Important este faptul că părintele vede doar situația școlară a copilului său, păstrând-se astfel confidențialitatea datelor celorlalți elevi. 


"Este un început. Primăria Eforie sprijină educația copiilor! Tocmai de ceea vom fi deschiși la orice proiect menit să contribuie la o mai bună desfășurare a procesului educational, în orașul nostru", a precizat Robert Șerban, primarul orașului Eforie.


Comentează știrea

mircea
21 ianuarie 2017
bau

primare............trage ba curent in cartierul nou din eforie sud.........Cat despre stirea de mai sus .....hai flit ca nu ma intereseaza

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.701 secunde