Proiectele lui Marian Cîrnu, candidatul PRO România la Primăria Năvodari

405
Proiectele lui Marian Cîrnu, candidatul PRO România la Primăria Năvodari - cirnu2-1600449445.jpg
Marian Cîrnu, candidat din partea partidului PRO România la funcţia de primar al oraşului Năvodari, vine în faţa alegătorilor cu o serie de proiecte menite a dezvolta regiunea şi a face mai bună viaţa năvodărenilor.

Unul dintre cele mai importante proiect pe care le susţin Marian Cîrnu şi echipa sa de la PRO România îl reprezintă construirea unui Complex sportiv, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. Astfel, Arena Mamaia Nord Năvodari ar urma să includă un bazin de înot, o sală de sport, un hotel cu 30 de camere, terenuri de tenis, baschet, handbal şi un balon sport.

În privinţa infrastructurii, Marian Cîrnu are în vedere efectuarea reparaţiilor podului rutier spre comuna Corbu, construirea unei rute ocolitoare a oraşului Năvodari şi crearea unei linii de transport pe timpul sezonului estival, pe ruta Năvodari - plajă şi retur.

„Prin hotărâri de Consiliu Local, vom stimula, în spiritul şi litera legii, micii întreprinzători, oferindu-le facilităţi fiscale şi sprijin logistic.

Vrem să construim o nouă şcoală în oraşul Năvodari, dar şi o grădiniţă, în zona Mamaia Sat. Şi, tot în sfera educaţiei, vom lansa Proiectul Top Ten - Vacanţa Mare, în care, anual, un grup de 18 copii, olimpici, şefi de promoţii, cu vârste între 14 şi 19 ani, merg în vacanţă 7 zile, pe cheltuiala bugetului local”, a declarat Marian Cîrnu.

Nu în ultimul rând, având în vedere specificul zonei, Marian Cîrnu şi echipa sa de la PRO România au în vedere amenajarea prin PUZ a sectorului Pescari Năvodari, în zona de plajă, Dig Midia-Sud.



(Comandat de PRO România, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200010)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4499 secunde