Proiectele finanțate prin PNDL, luate la puricat de ministrul Daniel Suciu

218
Proiectele finanțate prin PNDL, luate la puricat de ministrul Daniel Suciu - proiectelefinantateprinpndl-1551824741.jpg
Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, a dispus verificarea unor proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). 


"Ca urmare a apariției în mass-media a unor articole ce vizează modul de implementare a unor proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, viceprim-ministrul Vasile Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a dispus constituirea unui grup operativ pentru verificarea aspectelor semnalate", informează MDRAP, într-un comunicat de presă. 


Potrivit sursei citate, echipele mixte, formate din membri ai Corpului de control și ISC, vor verifica modul de promovare a investițiilor, respectarea prevederilor legale privind achizițiile publice aferente acestor investiții, pregătirea și implementarea investițiilor, precum și stadiile fizice și valorice ale lucrărilor executate. 


Controlul se va desfășura până pe data de 20 martie, iar obiectivele de investiții vor fi verificate de la momentul promovării acestora și până în prezent, precizează sursa citată. 


"Echipa din minister, formată din oameni cu experiență în administrația publică locală, știe ce înseamnă implementarea de proiecte și tocmai de aceea nu permit să planeze nicio suspiciune asupra celui mai important program derulat de minister - PNDL. Nu este important doar prin prisma sumelor mari alocate, ci prin tot ceea ce s-a reușit să se facă la nivelul comunităților locale. Și vorbim aici despre proiecte care au răspuns concret nevoilor de bază din comunități. Este un program extrem de util pentru dezvoltarea României și care generează rezultate vizibile în toată țara și pentru români. Am promis că activitatea mea va fi ghidată de principiul transparenței și nu abdic de la el", susține, în comunicatul de presă, ministrul Daniel Suciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4051 secunde