Programul de guvernare al PNL, adoptat cu unanimitate de voturi

99
Programul de guvernare al PNL, adoptat cu unanimitate de voturi - catalinpredoiu-1432377112.jpg
Programul de guvernare al PNL a fost adoptat, cu unanimitate de voturi, azi, la Consiliul Național al partidului desfășurat la Pitești. Programul a fost prezentat delegaților de prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu.


"Acest program pune probleme esențiale și oferă răspunsuri la aceste probleme. Vorbim în el despre un stat puternic, dar care respectă cetățenii. (...) Vorbim despre un guvern eficient (...). Oriunde veți deschide acest program, veți găsi soluții pentru problemele de astăzi, dar și pentru problemele de mâine", a spus Predoiu, în discursul ținut în fața delegaților la Consiliului Național al PNL.

Prim-vicepreședintele PNL a adăugat că obiectivul strategic al programului de guvernare este reconstrucția națională, context în care deviza liberală "Prin noi înșine" revine în actualitate.

Programul de guvernare al PNL, intitulat "Reclădirea Națională", are ca obiectiv punerea în operă a principiilor și obiectivelor platformei "România lucrului bine făcut", potrivit unui document remis AGERPRES.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7058 secunde