Pro România: "Vrem să facem un spital de pediatrie"

187
Pro România:

Articole de la același autor

Reprezentanții Pro România au cerut explicații conducerii actuale a municipiului Constanța de ce nu s-a realizat Spitalul de Pediatrie.


"Practic nu au fost decât discuții la nivel de primărie și minister si nu s-a făcut nimic", a spus Mircea Dobre, candidatul Pro România la primăria Constanța.


"Noi vrem să facem în primul rând un spital de pediatrie pentru orașul Constanța", a spus Mircea Dobre.


"PSD și PNL au fost la conducerea județului în ultimii ani și nu au făcut nimic", a precizat Răzvan Filipescu, candidat la conducerea Consiliului Județean Constanța.


"O Europă verde și o Europă mai aproape de cetățeni este deviza partidului Pro România pentru următorii 4 ani. De exemplu, la Medgidia vrem să facem un mare parc" a mai declarat Răzvan Filipescu.


"Parcuri cu activități de recreere și agrement sunt principalele proiecte și pentru mediul rural, a menționat Răzvan Filipescu.


Siguranța pietonilor și a cetățenilor este un alt obiectiv Pro România. Mai exact realizarea de stații de autobuz moderne.


"Ruta alternativă din sudul județului. La Pecineaga drumul nu este făcut, doar s-au lăudat că l-au făcut", a spus Răzvan Filipescu. "S-au pierdut foarte multe oportunități de finanțare europene cu care se putea face mult mai mult. Vom atrage finanțare europeană pentru finanțarea proiectelor pe mediu și modernizare a comunelor", a precizat acesta.


Răzvan Filipescu a mai adăugat că, modernizarea și reabilitarea Spitalului Județean Sf .Apostol Andrei s-a făcut cu bani de la bugetul local în loc să atragă fonduri europene.


"La Zona Far avem 5 proiecte: amenajarea unui parc și a unei parcări supraetajate. Parcul Far trebuie regândit", a declarat Mircea Dobre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6027 secunde