Pro România și-a prezentat candidații la primăriile Cernavodă, Topraisar și Amzacea

Vineri, 10 Iulie 2020, 20:30
477
Președintele Pro România, filiala Constanța, deputatul Mircea Dobre și secretarul general Răzvan Filipescu i-au prezentat, în cadrul unei conferințe de presă organizate vineri, pe candidații formațiunii politice pentru funcția de primar la Cernavodă, Topraisar și Amzacea. Astfel, la Cernavodă va candida fostul manager al spitalului din Cernavodă, actualmente director medical sl Spitalului din Fetești, Salem Zahra, în vârstă de 49 de ani. În momentul de față, dr. Salem Zahra este și consilier local la Cernavodă. El a câștigat mandatul în 2016, pe listele PNL, însă spune că este nemulțumit de actualul primar care nu și-a respectat promisiunile și astfel nu s-a realizat mai nimic din proiectul cu care echipa a pornit la drum.

De asemenea, la Topraisar va candida din partea Pro România, actualul consilier local de la PSD, Vladimir Scânteie, în vârstă de 50 de ani, de profesie inginer agronom și "fiu al satului", după cum s-a prezentat în cadrul conferinței. Și acesta spune că a ales să plece de la PSD deoarece este nemulțumit de activitatea actualului primar.

În ceea ce privește comuna Amzacea, aici Pro România îl va avea drept candidat pe Adrian Gobeajă, în vârstă de 29 de ani, un tânăr inginer agronom care nu a mai făcut politică până acum.



Pagina a fost generata in 0.3954 secunde