PRO România și-a lansat candidații în localitățile Corbu, Mircea Vodă și Cuza Vodă

426
PRO România și-a lansat candidații în localitățile Corbu, Mircea Vodă și Cuza Vodă - ddd-1582281508.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții PRO România s-au reunit în cadrul unei conferințe de presă în care coordonatorul filialei Constanța, deputatul Mircea Dobre, a vorbit despre diverse teme administrative și politice. Printre altele, el a făcut apel la consilierii locali din Constanța pentru a iniția un proiect de hotărâre prin care terenul pe care se află în prezent Galeriile Soveja să fie preluat de la RAEDPP și trecut la municipalitate.

În plus, Dobre a spus că nu a fost arogant atunci când a recomandat actualei admnistrații ca pe acel teren să fie construit un parc în locul unui nou centru comercial, așa cum intenționează municipalitatea. Mai mult, Mircea Dobre a spus că ideea parcului a venit după ce a stat de vorbă cu locuitorii din zonă. În acest sens, el a afirmat că cel mai bine ar fi ca actuala administrație să meargă și să stea de vorbă cu cetățenii pentru a vedea ce își doresc.

Pe de altă parte, prezent la conferință, Răzvan Filipescu a anunțat candidații la functia de primar pentru alte trei localități din județul Constanța. Astfel, la Corbu va candida Stelică Murariu, la Mircea Vodă intră în cursă Marius Bucur, iar la Cuza Vodă, Laurențiu Căruntu. Toți cei trei candidați sunt antreprenori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6138 secunde