Pro România, în cursa pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța. "Venim cu o echipă de profesioniști!"

691
Pro România, în cursa pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța.

Articole de la același autor

Înarmați cu determinare, proiecte punctuale pentru fiecare problemă a orașului și județului Constanța, echipa Pro România Constanța a depus, ieri, listele de candidați pentru primar, Consiliul Local și Consiliul Județean Constanța. În fruntea listelor, cum s-a anunțat de ceva vreme, deputatul Mircea Dobre, candidat pentru funcția de primar, iar Răzvan Filipescu – candidat pentru președinția Consiliului Județean Constanța.

După depunerea listelor, candidatul Mircea Dobre a ținut să spulbere, încă o dată, zvonurile conform cărora Pro România va ajunge la alianță cu Partidul Social Democrat, la nivelul Constanței. "Am închis toate zvonurile care au fost în spațiul public, privind o alianță cu PSD la nivelul județului sau municipiului Constanța. Nu am făcut alianță cu niciun partid și în special nu cu PSD. Am spus foarte clar, cu cei din conducerea actuală a PSD nu se poate face alianță și lucruri constructive, aspect pe care l-au demonstrat în ultimii patru ani. Ni s-a demonstrat că trinomul toxic PSD – PNL – PMP sunt trei partide care conduc de 30 de ani administrația locală și cea județeană, fără niciun rezultat, vedem în ce hal s-a ajuns", a subliniat Mircea Dobre.

Mai mult, acesta a atras atenția că în această campanie, mai mult ca în trecut, constănțenii au nevoie să li se prezinte proiecte concrete privind modul de dezvoltare a urbei, nu "vorbe goale". La rândul său, Răzvan Filipescu, candidat pentru președinția CJC, a ținut să mulțumească celor aproximativ 10.000 de locuitori ai județului care au semnat pentru a-l susține în cursa electorală. "Mulțumesc celor aproximativ 10.000 de locuitori ai județului care ne-au acordat încredere, dar și colegilor mei din județ care au depus eforturi considerabile pentru a strânge semnături, în condițiile de distanțare socială. În mod deosebit, vreau să îi mulțumesc domnului Vasile Rizea, președintele Colegiului Farmaciștilor Constanța, care s-a alăturat echipei și ne onorează cu prezența pe lista de consilieri județeni. Sunt extrem de hotărât să câștig această competiție politică, să readuc județul Constanța pe podiumul dezvoltării, din punct de vedere al sănătății, educației, industriei. Venim cu o echipă de profesioniști, cred că este cea mai bună echipă de consilieri pe care o are vreun partid la ora actuală, fără modestie", a punctat Răzvan Filipescu.

În altă ordine de idei, se impune precizat că pentru lista pentru Consiliul Local Constanța Pro România a strâns 2.500 de semnături, iar pentru cea pentru CJC – 10.000 de semnături. Iar mediile de vârstă pentru cele două liste sunt de 36 de ani la CL și de 42 de ani, la CJC.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4156 secunde