Pro România fuzionează cu ALDE. Cum se va numi noul partid

476
Pro România fuzionează cu ALDE. Cum se va numi noul partid - fuziune2-1602179989.jpg

Articole de la același autor

Pro România şi ALDE au decis să aibă candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi să formeze un singur partid - Pro România Social Liberal, a anunţat, joi, liderul Pro România, Victor Ponta.

„Este momentul să lăsăm deoparte orice fel de ezitări sau de proiecte personale şi să luăm decizii, la fel cum am luat în 2010 într-un moment de criză şi să ne unim forţele pentru a opri actuala guvernare şi pentru a construi o alternativă. Acum suntem iar în criză şi dacă alţii nu au curajul sau nu au dorinţa de a opri acest drum spre prăpastie, trebuie să-l facem noi. Vreau să şi cred că putem să construim în jurul acestei echipe Pro România, cu sprijinul tuturor celor de la ALDE, o alternativă şi o forţă capabilă să lupte şi să se opună măsurilor greşite pe care Guvernul PNL şi aliaţii săi le iau”, a spus Ponta, într-o conferinţă comună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Ponta a spus că cele două formaţiuni au luat decizia de a avea candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi să se unească într-un singur partid, care se va numi Pro România Social Liberal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2135 secunde