PRO România a depus dosarele pentru alegerile parlamentare

Joi, 22 Octombrie 2020
217
Reprezentanţii PRO România s-au prezentat în urmă cu puţin timp la Biroul Electoral Judeţean pentru a depune dosarele ce vizează candidaturile la alegerile parlamentare din 6 decembrie.


Mircea Dobre: "Aş vrea să mulţumesc celor peste 16 mii de susţinători pe care îi avem. Este un lucru care ne mândreşte. După cum ştiţi avem o unire cu ALDE. Vom avea o poziţie constructivă. Avem un guvern care nu se implică în ceea ce se întâmplă. Vom fi singurii care vom scoate ţara din criză. Pot să vă spun ca voi susţine cu tărie tot ce înseamnă HORECA. Avem un program de guvernare coerent şi eficient. Celelalte formaţiuni caută să găsească vinovaţi. Vom face o echipă bună."


Bogdan Filipescu: "Vreau să mulţumesc tuturor constănţenilor care au semnat. Pot să vă asigur că mă voi lupta împreună cu colegii mei să continuăm şi să sprijinim proiectele pe plan local. Vrem să avem oameni care se luptă pentru judeţul nostru. Vom fi o echipă unită şi sudată. Suntem singurii care facem opoziţie la ceea ce se întâmplă în adminiatraţia centrală."


Mircea Dobre: "Partidele mari se bazează pe scoruri fulminante. O aroganţă mare din partea celor din PSD şi PNL. Sperăm să iasă cât mai mulţi conatănţeni la vot. Ne vom prezenta programul cât mai corect faţă de cetăţeni. Turismul trebuie dezvoltat, apoi agricultură."Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2422 secunde