Prințul Charles, în vizită oficială în România

148
Prințul Charles, în vizită oficială în România - intalnire-1490766916.jpg
Prințul Charles al Marii Britanii își începe, astăzi, vizita oficială de trei zile în România. Vizita în România este prima din turneul european pe care moștenitorul Coroanei Britanice îl începe astăzi și îl va încheia în 6 aprilie.


Prințul Charles se va afla în România până vineri. Astăzi, moștenitorul Coroanei Britanice va fi primit la Palatul Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis, care îl va decora cu Ordinul Național "Steaua României" în grad de Mare Cruce, într-o ceremonie care va avea loc la Salonul Cerchez de la Muzeul Cotroceni.


Președintele și prințul vor avea convorbiri private și convorbiri cu membrii delegațiilor.


Potrivit Administrației prezidențiale, discuțiile vor viza dezvoltarea și aprofundarea relației de Parteneriat Strategic dintre România și Marea Britanie, inclusiv în domeniul securității, evoluția relațiilor dintre cele două țări în perspectiva Brexit, cu accent pe situația comunității românești din Marea Britanie, precum și ampla activitate caritabilă desfășurată în România de Prințul de Wales.


Turneul european pe care Prințul de Wales îl începe miercuri include și vizite în Italia și la Vatican, în perioada 31 martie - 5 aprilie, apoi o vizită în Austria, la Viena, în perioada 5-6 aprilie.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5264 secunde