Primarul Viorel Ionescu, planuri pentru Hârşova în anul 2021

377
Primarul Viorel Ionescu, planuri pentru Hârşova în anul 2021 - fondviorelionescuproiecte-1610128982.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă se află într-o situaţie dificilă, fiind nevoit să lucreze de acasă din cauza pandemiei de COVID-19, primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, are în plan să implementeze mai multe proiecte pentru urbea pe care o conduce. În mandatele trecute pe care le-a avut la Hârşova, Viorel Ionescu i-a mulţumit pe hârşoveni, astfel că aceştia l-au votat din nou şi i-au oferit încrederea lor.

Viorel Ionescu are în plan să cureţe, în continuare, oraşul Hârşova şi pentru a realiza acest lucru trebuie să se ocupe de colectarea deşeurilor. În acelaşi timp, edilul vrea să aibă grijă de bunăstarea din Hârşova şi este decis ca cei responsabili să-i amendeze şi să-i sancţioneze pe cetăţenii care comit infracţiuni. Mai exact, spune primarul, este nevoie de camere de supraveghere pentru ca aceştia să fie monitorizaţi. Ca orice edil care se respectă, Viorel Ionescu are de gând să se ocupe şi de asfaltarea străzilor din Hârşova care sunt dezafectate şi să asfalteze câteva dintre acestea.

„Vreau să facem paşi mari şi să racordăm oraşul la reţeaua de gaze. Un alt proiect prioritar pentru mine este extinderea şi modernizarea reţelei de monitorizare video a oraşului, pentru că vreau să combat toate acțiunile anti-sociale şi să îi sancționez pe acei cetăţeni care sunt certaţi cu legea şi cu ceea ce înseamnă curăţenie. Îmi propun construirea de 10 puncte de colectare subterană a gunoiului şi împreună cu Consiliul Judeţean voi face demersuri şi vom da drumul la o formă de colectare a gunoiului din Hârşova. Cam acestea ar fi proiectele mari. Vom avea şi proiecte de dimensiune mai mică, cum ar fi reabilitarea energetică a liceului Ioan Cotovu, acolo unde am depus o contestaţie pe fonduri europene. Mai vrem să abilităm grădiniţa Prichindel din Hârşova şi vrem să asfaltăm şi câteva străzi, proiect care se va întinde pe o suprafaţă de 10 kilometri de asfaltare, atât în Hârşova, cât şi la Vadu Oii. Sunt proiecte realizabile, dar acestea nu ţin doar de autoritatea locală. Autoritatea locală trebuie să colaboreze cu autoritatea judeţeană”, a declarat pentru „Cuget Liber” primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu.

Aşadar, Viorel Ionescu demonstrează, dacă mai era nevoie, că este un primar gospodar care ţine foarte mult la oraşul pe care îl conduce. Viorel Ionescu a început anul 2021 în forţă, cu putere de muncă, după ce în perioada sărbătorilor de iarnă s-a relaxat alături de frumoasa sa familie. Edilul se află în aceste momente în carantină din cauza faptului că a luat contact cu o persoană din Primăria Hârşova care este infectată cu noul coronavirus.

În altă ordine de idei, Viorel Ionescu a reuşit, în luna decembrie a anului trecut, să încheie un contract cu o firmă de oftalmologie care să îi consulte gratis pe cetăţenii oraşului la fiecare şase luni.

În primă fază au fost consultaţi copiii cu vârste cuprinse între 1 şi 16 ani, iar acţiunea a reprezentat un real succes.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4045 secunde