Primarul Viorel Ionescu: "Încep lucrările la Spitalul Orășenesc Hârșova"

Joi, 21 Mai 2020, 18:08
400
Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a anunțat că a fost semnat contractul privind executarea lucrărilor de eficientizare energetică a spitalului din localitate și, în consecință, cât de curând, vor începe lucrările de reabilitare.

"Astăzi (n.r. - ieri) a fost semnat contractul privind executarea lucrărilor de eficientizare energetică a spitalului. Este cel de-al treilea mare proiect privind reabilitarea și dezvoltarea spitalului, care se alătură celui privind dotarea ambulatoriului cu echipamente medicale de aproximativ 1,2 milioane de euro, precum și celui de construire a heliportului", a transmis, ieri, primarul Viorel Ionescu.

Lucrarea are termen de finalizare 12 de luni și privește clădirea spitalului plus pavilion, policlinică și centrală termică.

În cadrul proiectului, se vor efectua lucrări de reabilitare termică a anvelopei clădirilor, parte opacă și parte vitrată, reabilitare sistem de încălzire și furnizare apă caldă de consum, reabilitare instalație de iluminat și înlocuire corpuri de iluminat existente incandescente și fluorescente cu corpuri noi - tehnologie LED. De asemenea, vor avea loc reparații și refaceri la interior, înlocuire instalație de distribuție apă rece, reabilitare și modernizare instalație electrică. În plus, se vor crea facilități pentru persoanele cu dizabilități: rampă de acces, platformă mobilă oblică pentru acces între etaje, amenajare grupuri sanitare speciale.

"Sănătatea concetățenilor noștri rămâne o prioritate și vom continua să ne preocupăm de asigurarea unor servicii medicale de calitate, în condiții corespunzătoare. Sănătate multă, tuturor!", a mai transmis edilul orașului Hârșova, Viorel Ionescu. Pagina a fost generata in 0.2548 secunde