Primarul Viorel Ionescu: „Cetățenii trebuie să învețe să plătească facturile online”

671
Primarul Viorel Ionescu: „Cetățenii trebuie să învețe să plătească facturile online” - fondviorelionescucovid-1609871775.jpg

Articole de la același autor

Primăria oraşului Hârşova şi-a suspendat programul normal de lucru timp de 14 zile din cauza faptului că o angajată din cadrul instituţiei a fost depistată pozitiv la efectuarea testului COVID-19. Acest lucru i-a afectat şi activitatea primarului Viorel Ionescu, cel care este considerat persoană de contact direct, astfel că acesta este nevoit să stea în carantină timp de 14 zile.

Edilul Viorel Ionescu a explicat pe pagina sa personală de Facebook care este situaţia actuală.

„Dragi hârșoveni, având în vedere infectarea unor colegi, angajați ai Primariei Hârșova, cu Covid-19, precum și faptul că au apărut mai multe informații pe surse în spațiul public, referitoare la acest subiect, vă informez faptul că am efectuat și acum testul, ca de fiecare dată când au existat suspiciuni și acesta a ieșit negativ, nefiind infectat cu noul coronavirus. În perioada următoare voi sta în carantină și nu în izolare, cum dezinformează unii, întrucât nu sunt infectat, ci doar declarat contact direct și voi presta activitate în regim de telemuncă.

Colegii testați pozitiv vor sta în izolare, iar cei declarați contact direct vor sta în carantină, putând presta munca de la domiciliu. Vă doresc tuturor multă sănătate!” , a spus Viorel Ionescu.

Contactat de echipa „Cuget Liber”, Viorel Ionescu a detaliat situaţia şi a explicat pe larg ceea ce s-a întâmplat.

„Doamna secretar general de la noi din primărie a fost diagnosticată pozitiv ca urmare a faptului că nu s-a simţit bine şi în momentul în care a fost sunată de DSP a dezvăluit numele persoanelor cu care a avut contact direct. Printre acestea mă aflu eu şi şefa de la departamentul juridic. Acesta este motivul pentru care eu acum mă aflu în carantină. Muncesc de acasă, fac telemuncă. Încerc să păstrez distanţa faţă de ceilalţi membri ai familiei, dar vă daţi seama că este greu să stai departe faţă de copii sau soţie. La primărie s-a restricţionat accesul cu publicul, însă casieriile fac excepţie. Cetăţenii deja au început să vină să plătească taxele şi impozitele. Se respectă distanţarea socială şi astfel se lucrează. Putem să lucrăm online. Aşa cum eu lucrez de acasă, cetăţenii trebuie să se înveţe să plătească şi ei facturile online. Astea sunt vremurile, ne conformăm, nu avem ce face”, a declarat primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu.

Aşadar, Viorel Ionescu este nevoit să îşi desfăşoare activitatea din carantină, însă acest lucru nu îl opreşte să îşi menţină atenţia concentrată pentru proiectele pe care are de gând să le demareze în anul care tocmai a început. Despre toate acestea vom reveni în ediţiile viitoare ale ziarului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4118 secunde