Primarul Viorel Ionescu a acceptat oferta PNL. "Am rămas o persoană cu convingeri liberale"

1581
Primarul Viorel Ionescu a acceptat oferta PNL.

Articole de la același autor

Edilul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, intenționează ca și în următorii patru ani să dezvolte localitatea pe care o conduce la acest moment, motiv pentru care va candida pentru un nou mandat la alegerile locale din luna septembrie. Membru ALDE, primarul a dorit să clarifice ceea ce deja apăruse în spațiul public. Mai exact, Viorel Ionescu a anunțat oficial că va candida pentru un nou mandat, însă din postura de membru PNL.

"Am fost întrebat de mulți dintre dumneavoastră despre candidatura mea la alegerile locale din acest an, având în vedere faptul că în spațiul public au fost lansate informații privind susținerea candidaturii mele de către PNL. Nu este un secret pentru nimeni faptul că primul partid în care am fost înscris este PNL, însă probabil puțini cunosc motivul pentru care am fost nevoit, în anul 2007, împreună cu mai mulți tineri cu opțiuni liberale, să construim o altă echipă, întrucât cineva din conducerea locală a partidului de la acea vreme a refuzat alegeri democratice în organizația de tineret.

Traiectoria pe care am avut-o noi după plecarea din PNL a demonstrat faptul că refuzul conducerii locale de atunci de a susține tinerii în cadrul partidului a fost o mare greșeală", a spus Viorel Ionescu.

El a adăugat că susținerea candidaturii sale, anunțată de conducerea PNL Constanța, dar și de mulți dintre membri cu vechime în PNL Hârșova, care nu au dorit să abordeze genul de politică promovat în ultima perioadă de conducerea locală PNL, întărite de rezultatul sondajului de opinie realizat recent, au arătat orientarea majorității cetățenilor orașului Hârșova.

"Evident, și eu voi ține cont în decizia mea de a candida pentru un nou mandat de aceste opțiuni exprimate de cetățeni. Experiența mea din acest mandat mi-a demonstrat faptul că este importantă susținerea unui partid, iar ALDE, din păcate, a rămas și fără grup parlamentar. Un partid politic înseamnă oameni, înseamnă susținere, înseamnă posibilitatea unui grup reprezentativ de a acționa. Susținerea cetățenilor este importantă nu numai pentru primar, ci și pentru echipa de consilieri locali și județeni, fără de care primarul este de multe ori în imposibilitate de

a-și pune în aplicare proiectele.

Am fost și am rămas o persoană cu convingeri liberale, dar consider că indiferent de apartenența politică, între reprezentanții mai multor partide trebuie să existe consens, iar disputele politice să se limiteze exclusiv la interesul cetățeanului.

Intenția mea de a reveni în PNL, chiar dacă va surprinde pe unii sau îi va bucura pe alții, trebuie privită ca o dorință de a face din Hârșova o comunitate puternică, ce are nevoie să fie condusă de o echipă puternică", a mai spus primarul Viorel Ionescu.

"Voi lăsa faptele să vorbească"

El a explicat că susținerea sa și a echipei sale de acum patru ani a avut la bază încrederea hârșovenilor că poate aduce schimbarea în acest oraș.

"Nu o voi spune eu, ci voi lăsa faptele să vorbească, însă Hârșova se poate lăuda cu proiecte și realizări în cei patru ani pe care alte administrații nu le-au avut nici după opt ani de mandat. Mai sunt multe de făcut în orașul nostru și numai cu o echipă puternică, închegată, formată din oameni care iubesc Hârșova, indiferent de statutul social sau financiar, le putem realiza.

Revenirea în PNL va fi începutul construirii unei echipe mult mai mari, alcătuită din foști, actuali sau noi membri PNL, o echipă a hârșovenilor. Construirea unei echipe mai mari și mai puternice este un proiect gândit ca o provocare de a coaliza oamenii de bună-credință, ce doresc continuarea dezvoltării Hârșovei și luptă împotriva celor ce doresc să confiște munca, eforturile și sacrificiile noastre de până acum, având susținerea unui partid puternic", a mai explicat primarul Viorel Ionescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8987 secunde