Primarul Valentin Vrabie, ÎN ATENȚIA PROCURORILOR

912
3
Primarul Valentin Vrabie, ÎN ATENȚIA PROCURORILOR - valentinvrabie-1477577056.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, care în urmă cu câteva zile l-a agresat atât verbal, cât și fizic pe consilierul local liberal Mircea Moise, a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, după ce liberalul Mircea Moise a depus plângere penală pe numele său, aceasta fiind înregistrată cu numărul 97/24.10.2016.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacției, motivul agresiunii a fost solicitarea consilierului local liberal de a i se remite raportul efectuat de Curtea de Conturi privind controlul efectuat la Primăria Peștera în anul 2013.

"Suntem total împotriva oricăror acte de violență în politică, nu am folosit-o niciodată, nu am promovat-o și nu o vom accepta. Înțelegem să fim alături de colegul nostru, consilierul local liberal Mircea Moise, care nu a făcut altceva decât să încerce să afle adevărul și să demonstreze în mod legal neregulile comise de Valentin Vrabie pe perioada mandatului la Primăria Peștera. În ceea ce ne privește, în toate demersurile noastre am folosit și respectat litera legii. Din păcate, modul în care fostul primar Valentin Vrabie s-a manifestat deja îl determină pe colegul nostru Mircea Moise să se teamă în continuare pentru siguranța sa și, mai mult, a familiei sale. Una dintre valorile definitorii pentru Partidul Național Liberal este egalitatea în fața legii, iar noi, la Organizația PNL Peștera rămânem fideli acestui principiu indiferent că vorbim de apărarea celor care ar trebui să beneficieze de protecția legii sau de demascarea celor care au încălcat-o", a transmis liderul PNL Peștera, Anca Bobe Demirel.

Comentează știrea

darius
27 octombrie 2016
primar corupt

acest Vrabie a furat un SEIF stie el care cercetati intrebati lumea din Pestera, iar prostii din Medgidia l-au votat.

Autor
28 octombrie 2016
Sunteți toți niște mincinoși !!!

La pușcărie cu mincinoșii ăștia din PNL , ca să scapi de un om care îți este incomod , si care vrea să facă treabă întru-n oraș inventezi s-au provoci o altercație și pe urmă depui plângere penală împotriva lui, vii și cu niște martori și gata ai rezolvat problema!

Maria Preda
30 octombrie 2016
Adevăr

Oameni de ce sunteți atat de nerecunoscători ? De ce vreti sa aruncați cu noroi intr-o persoana cu suflet imens? Oamenii falși locuitori ai " Peșterii " daca domnul Valentin VRABIE nu exista trăiați intr-o adevarata pestera , cat timp si-a dat si "cămașa " pentru voi i-l iubeati si susțineați neîncetat ! Oameni buni "perverși " Dumnezeu nu lasa la greu persoana care se lupta pentru mii de suflete ! Pestereni ve-ti plânge dar va fi prea tarziu!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4662 secunde