Primarul Valentin Vrabie i-a convocat pe aleșii din Medgidia la ședință. Ce vor discuta

537
Primarul Valentin Vrabie i-a convocat pe aleșii din Medgidia la ședință. Ce vor discuta - medgidiavalentinvrabieconvocare-1469027065.jpg

Articole recomandate

Consilierii locali din Medgidia se reunesc, astăzi, 21 iulie, de la ora 17.00, în cadrul unei ședințe ordinare, pe ordinea de zi fiind 16 proiecte de hotărâri.

Astfel, aleșii vor lua act de încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Marius Ciprian Baboș ca urmare a demisiei și declararea ca vacant a locului de consilier local al PSD. În acest context, ei vor trebui să valideze și mandatul de consilier local al primului supleant înscris pe lista PSD. Totodată, se va aproba reconstituirea Comisiei locale de ordine publică a municipiului Medgidia, în condițiile Legii nr.155/2010. În plus, se vor numi reprezentanții Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Medgidia. Alte proiecte de hotărâre vizează aprobarea reconstituirii Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Medgidia și aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pentru anul 2016. Totodată, urmează să se aprobe încheierea unui act adițional la contractul de delegare privind activitățile de amenajare, întreținere și înfrumusețare spații verzi și reparații căi de transport.

Un alt proiect ce va fi luat în discuție de consilierii locali face referire la delegarea de gestiune prin concesiune a serviciului de transport public local de călători în municipiul Medgidia, proiect ce urmează a fi aprobat după ce, săptămâna trecută, s-a aflat în dezbatere publică. Pe ordinea de zi se mai află și acordarea a două ajutoare de urgență, fiecare în valoare de 1.000 de euro, la două familii ce au nevoie pentru tratamentul copiilor aflați în suferință. Pe lângă toate acestea, aleșii vor aproba și planul local de acțiuni privind aplicarea strategiei de îmbunătățire a situației romilor din Medgidia, dar și mandatarea primarului Valentin Vrabie care trebuie să semneze protocolul cu privire la renovarea Policlinicii Spitalului Municipal Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5014 secunde