Primarul Ovidiu Brăiloiu, gazdă a Festivalului Pescarilor de la Eforie

252
Primarul  Ovidiu Brăiloiu, gazdă a Festivalului Pescarilor  de la Eforie - primarulovidiubrailoiu4-1434891496.jpg

Articole de la același autor

Pregătirile pentru prima ediție a Festivalului Pescarilor de la Eforie se apropie de final, acțiunea urmând să aibă loc în perioada 26-28 iunie.

Reprezentanții Primăriei orașului Eforie au anunțat că organizează, în timpul verii, două ediții ale Festivalului Pescarilor în cadrul unei campanii de promovare a pescuitului, într-un proiect în valoare de peste un milion de lei, finanțat, în întregime, de Uniunea Europeană.

Cele două ediții ale Festivalului Pescarilor, din lunile iunie și septembrie, vor consta în activități care să încurajeze participarea localnicilor și a turiștilor aflați pe litoral.

În cadrul evenimentului, vor fi organizate concursuri de pescuit sportiv, în parteneriat cu asociații și cluburi sportive, expoziții, degustări și concursuri gastronomice, prelegeri despre pescuitul corect și protejarea speciilor de pește aflate în pericol, dar și seminarii în domeniul pescuitului, protecției și conservării resurselor naturale.

Proiectul se întinde pe o perioadă de 10 luni, având termen de finalizare luna septembrie 2015. Potrivit primarului Ovidiu Brăiloiu, valoarea totală a proiectului este de 1.251.680,8 lei, din care cheltuielile eligibile reprezintă 1.009.420 lei, iar TVA, 242.260,8 lei. Contribuția Primăriei Eforie la cheltuielile eligibile este zero, acestea fiind decontate integral prin Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9706 secunde