Primarul Mariana Gâju, prezent la o întâlnire oficială la Palatul Victoria

354
Primarul Mariana Gâju, prezent la o întâlnire oficială la Palatul Victoria - cumpanavaccinguvern-1619544379.jpg

Articole de la același autor

În data de 26 aprilie 2021, Guvernul României a organizat la Palatul Victoria o întâlnire de lucru în care au fost abordate aspecte menite să susțină ritmul campaniei de vaccinare, aceasta fiind un prilej pentru manifestarea efortului comun necesar relansării economice și revenirii în cel mai scurt timp la normalitate.

La ședință au luat parte printre reprezentanți ai comunităților locale și Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, prim-vicepreședintele ACoR și președintele Filialei Județene Constanța a ACoR, alături de Florin Cîțu, premierul României, dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, Ioana Mihăilă, Ministrul Sănătății și dr. Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Scopul acestei întâlniri de lucru a fost identificarea unor soluții pentru continuarea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Intervenția Marianei Gâju a vizat susținerea funcționării punctelor mobile de vaccinare în fiecare comună, precum și îmbunătățirea comunicării între prefecturi, consilii județene și autorități locale. De asemenea, aceasta a evidențiat faptul că serviciile publice de asistență socială pot veni în sprijinul campaniei de vaccinare prin înscrierea populației în platforma de vaccinare.

Nu în ultimul rând, primarul din Cumpăna a atras atenția asupra nevoii de a avea medici de familie în fiecare comună din țară, precum și de a crea centre de permanență medicală pentru a veni în sprijinul populației din mediul rural.

Premierul Florin Cîţu a subliniat necesitatea accelerării campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 atât în mediul urban, cât și în mediul rural, pentru a oferi cât mai multor oameni șansa la imunizare împotriva virusului și pentru a reveni treptat la o viață normală, în acest sens având în plan diversificarea metodelor de programare și posibilităților de vaccinare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4252 secunde