Primarul Mariana Gâju: „Centrul de Vaccinare de la Cumpăna aşteaptă avizul DSP”

499
Primarul Mariana Gâju: „Centrul de Vaccinare de la Cumpăna aşteaptă avizul DSP” - cumpana2-1611771563.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că localitatea pe care o reprezintă este pregătită pentru campania de vaccinare, singurul document care lipsește pentru a începe procedura fiind lipsa avizului de la Direcția de Sănătate Publică, act care urmează să sosească zilele următoare.

Printre altele, Mariana Gâju a mai spus că centrul de vaccinare din localitatea Cumpăna este amenajat la Centrul Socio-Educativ situat pe strada Taberei, nr.3A.

„Recent a avut loc la Centrul Socio-Medical întâlnirea cu nucleul de organizare și coordonare a Centrului de Vaccinare anti Covid din Cumpăna. Dotarea spațiului a fost făcută de autoritatea locală. La acest moment se așteaptă avizarea de către Direcția de Sănătate Publică Constanța. Dotările sunt cele solicitate prin normele emise de Ministerul Sănătății. Cumpăna este pregătită pentru campania de vaccinare”, a spus primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

În altă ordine de idei, în cadrul întâlnirii de lucru de la Centrul Socio-Medical au fost stabilite echipele de lucru medic-asistent-registrator ce urmează să fie instruiți. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4878 secunde