Primarul Mariana Gâju a inaugurat o nouă creşă, la Cumpăna

407
Primarul Mariana Gâju a inaugurat o nouă creşă, la Cumpăna - onouacresa-1604342012.jpg

Articole de la același autor

Primăria Cumpăna a inaugurat, ieri, creşa „Rază de soare” pentru micuţii din localitate. Unitatea are 100 de locuri şi a fost construită de la zero. Valoarea totală a lucrărilor este de aproape cinci milioane de lei, din care, peste trei milioane de lei provind din fonduri de la bugetul de stat şi 1,9 milioane de lei din fonduri de la bugetul local. De asemenea, două companii au sponsorizat dotarea creşei cu sume de aproape 200.000 lei, respectiv 45.000 lei.

Programul creșei este 7.00 – 17.00, masa micuților va fi una diversificată în funcție de vârstă și nevoi fiind asigurată de o firmă de catering, costul fiind de 18 lei, pe zi, de copil și va cuprinde micul dejun, prânzul și două gustări. Vestea bună este că 80% din costurile întreținerii micuților la creșă vor fi suportate din bugetul Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, iar 20% va reveni părinților.

„Creşa «Rază de soare» va devenit a doua casă pentru micuţii din localitatea noastră, care meritau un loc de poveste, unde să cunoască şi să descopere lumea. Am fi vrut să avem alături de noi la inaugurare toți partenerii și organizațiile care s-au implicat în proiect, pe toți cei care ne-au sprijinit, tinerii voluntari, însă contextul nu ne-a permis. Dar gândurile de mulțumire, prețuire și recunoștință se îndreaptă către toți, cu aceeași intensitate. Fără voi, dragii mei, oameni cu suflet și dragoste de copii, nimic nu ar fi fost posibil. Continuăm să facem din Cumpăna, acasă!”, a transmis primarul comunei, Mariana Gâju.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3355 secunde