Primarul Marian Iordache i-a premiat pe campionii fotbalului în sală

138
Primarul Marian Iordache i-a premiat pe campionii fotbalului în sală - primarulmarianiordachemedgidia-1427741059.jpg

Articole de la același autor

După o lună în care echipe de fotbal din municipiu și din județ au jucat pentru titlu, campionii supremi ai fotbalului în sală au fost premiați în cadrul "Cupei Municipale de fotbal în sală - Medgidia". Ca și în anii precedenți, au fost premiate echipele câștigătoare din toate categoriile - gimnazii, licee și old boys, precum și "cel mai tehnic jucător" și "cel mai bun portar" de la toate categoriile. 


Potrivit organizatorilor, finalele campionilor s-au jucat în Sala Sporturilor "Eftimie Ilisei", care a fost plină de spectatori. La finalul meciurilor, s-au ales și câștigătorii; astfel, la categoria "gimnazii", finala mare s-a jucat între Școala Gimnazială "Constantin Brâncuși" și "Școala Gimnazială "I.L. Cara-giale", unde scorul final a fost 3-4. La categoria "licee", finala mare a fost jucată de Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" și Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", scor final 2-4. Finala la "Old Boys" a fost jucată de două echipe din Con-stanța, respectiv ACS Performer și CFR Municipal Constanța, scor 4-1. 


Premiile au fost înmânate de primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, cei de la cate-goriile de Old Boys primind: locul I - 3.000 lei, locul II - 2.000 lei, locul III - 1.500 lei și locul IV - 1.000 lei. Pentru categoriile "licee" și "gim-nazii", premiile au fost: locul I - 
3 mingi și 12 seturi de echipament, locul II - o minge și un set de echipament, locul III - un set de echipament, locul IV - un set de tricouri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3113 secunde