Primarul interimar Decebal Făgădău, alături de musulmanii de la UDTTMR

378
1

Articole de la același autor

Musulmanii din Ro-mânia au sărbătorit, pe parcursul a trei zile, Ramazan Bayramul. Drept urmare, reprezentanții Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) au organizat, vineri seara, la Restaurantul "Del Mar Ballroom", o petrecere. Alături de liderii UDTTMR, au fost prezenți lideri și membri ai comunității, dar și invitați, reprezentanți ai autorităților locale și oameni de afaceri. Totodată, invitația a fost onorată și de primarul interimar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, dar și de cei doi subprefecți musulmani Mustafa Levent Accoium și Ersun Anefi.

"După o lună întreagă de post și rugăciune, comunitatea musulmană încheie această perioadă cu trei zile de sărbătoare. Ramazan Bayramul este prilej pentru noi toți, musulmanii din România, dar și din întreaga lume să ne așezăm la aceeași masă cu membrii familiei și cu prietenii și să ne bucurăm deopotrivă de bucatele alese și de tradițiile specifice acestor zile de sărbătoare. Cu acest prilej, transmit, în calitate de președinte al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România, atât comunității tătare, dar și întregii comunități musulmane, un mesaj de pace și un îndemn la toleranță, să ne bucurăm împreună, așa cum o facem de sute de ani, de bogăția spirituală a zonei în care trăim, să fim aceeași mare familie multiculturală care a făcut celebră Dobrogea, să ne păstrăm, totodată, identitatea, dar și respectul pentru cel de alături, indiferent de religie sau etnie", a spus președintele UDTTMR, Gelil Eserghep.

Cei prezenți la petrecerea organizată de UDTTMR au avut parte de o petrecere pe cinste, cu mâncare și muzică bună, dar și de o tombolă.

Comentează știrea

wwww.
20 iulie 2015
Bravo domnilor

Bravo dle muftiu si dle Gelil dupa ce ati adus acesta fundatie Hasene in ROMANIA va si distrati ia cititi pe intenet cam cu ce seocupa aceasta fundatie.Bravo domnilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4621 secunde