Primarul Florin Chelaru a semnat un nou contract de salubrizare a orașului Năvodari

256
Primarul Florin Chelaru a semnat un nou contract de salubrizare a orașului Năvodari - navodaripolaris2-1630430057.jpg
Primăria Năvodari a încheiat un nou contract cu o firmă de salubrizare. În urma licitației, contractul a fost adjudecat de compania Polaris. Condițiile de desfășurare a activității de salubrizare a orașului vor fi adaptate la nevoile de astăzi ale comunității locale și raportate la dezvoltarea teritorială și urbanistică a Năvodariului.

Primarul Florin Chelaru, viceprimarul Aurelian Dumitrașcu și consilieri locali au verificat marţi autospecialele cu care se va acționa în Năvodari începând cu data de 1 septembrie.

Potrivit noului contract, compania de salubrizare are obligația de a acționa cu 23 de autogunoiere pentru colectarea deșeurilor menajere și deșeurilor selective, 3 automăturătoare, 5 aspiratoare de frunze, 2 autospeciale pentru stropit și spălat cu presiune, 5 freze de zăpadă pentru curățat trotuare, alei, parcări, 2 autospeciale multifuncționale, 2 autospeciale pentru transportul deșeurilor rezultate din construcții, 2 utilaje multifuncționale pentru curățenie stradală, 1 buldoexcavator, 2 încărcătoare frontale etc.

De asemenea, vor fi acordate cetățenilor care locuiesc la casă 5.500 pubele galbene deșeuri selective, se vor amenaja în zonele de blocuri 576 containere noi pentru colectarea deșeurilor menajere nesortate, 1128 containere pentru colectarea deșeurilor reciclabile sortate, se vor monta 200 coșuri gunoi / anual și se vor construi 10 platforme subterane/anual.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4423 secunde