PRIMARUL FĂGĂDĂU ȘI PRIORITĂȚILE CONSTANȚEI / VOM AVEA FESTIVAL DE MUZICĂ ELECTRONICĂ!

4652
2

Articole de la același autor

Primarul Decebal Făgădău intenționează să încheie un protocol cu cei care au organizat la Cluj festivalul UNTOLD.


"Vrem să facem un festival de sine stătător pe litoral. Este timpul să începem o nouă poveste ca Dobrogea să aibă un festival de succes. Suntem încrezători în ceea ce putem dezvolta împreună pe litoral. Ne dorim ca Constanța să devină o nouă capitală a manifestărilor", a spus Decebal Făgădău. 


La rândul lui, directorul UNTOLD BOGDAN BUTA a spus că a mai făcut un asemenea festival la Cluj și a fost un real succes. El a spus că la Cluj au fost 300.000 de oameni, mulți din străinătate, iar astfel România a fost foarte promovată. Și a fost catalogat ca cel mai bun festival din Europa.

Mai mult, primarul a spus că se intenționează să fie organizat din aceasta vară, timp de trei zile. Festivalul va miza în special pe muzică electronică. 
 

"Intenționăm să promovăm și zona ca destinație turistică. Nu vrem să facem o replică a UNTOLD, vrem să fie ceva complementar, care să ducă la strategia de dezvoltare a României. Noi vrem să profităm de rețeta de succes a celor de la UNTOLD", a mai spus Făgădău.

"Deocamdată nu se știe luna când se va organiza, dar se preconizează ca fiind posibil să aibă loc la sfârșitul sezonului estival, pentru a aduce beneficii și operatorilor de pe litoral", a concluzionat primarul Constanței.


Bogdan Buta a spus că pentru organizarea unui eveniment asemănător cu UNTOLD cheltuielile sunt de aproximativ 5 milioane euro. La rândul lui, Făgădău a spus că administrația locală nu va participa financiar, ci doar cu logistică, promovare, organizare.


Comentează știrea

Constanta
25 martie 2017
Ca vai de ea

Pai in Cluj ai ce face, in Constanta te mananca cainii si interlopii in centru (str Stefan cel Mare) iar in piata Ovidiu restaurata cu surle si trambite se strica tot caldaramul atat de prost este, ca de, "parandaratul" se pare ca a fost urias pt acea lucrare!

ZORO
28 martie 2017
PARINTZI, ROMANI, FITZI CU LUARE AMINTE, CA CEI CARE URASC, DARUL LUI DUMNEZEU, ADICA : FAMILIA CRESTINA SI VIATZA , AU PUS GAND RAU NOUA / TUTUROR ROMANILOR !

ROMANII SE SINUCID PE CAPETE DIN CAUZE NE CERCETATE SI NEELUCIDATE ! NOI, CETATZENII ACESTEI TZARI, CONSIDERAM CA ACEASTA SITUATZIE SE DATOREAZA : NEPASARII SI INDIFERENTZEI CONDUCATORILOR, INCEPAND CU PRESEDINTELE TZARII, ROMANIEI, SE TERMINA TOOOOCMAI LA CEL MAI " MARUNT " POLITICIAN SI PARINTZII CARE II LASA PE COPIII DE CAPUL LOR, NU LE OFERA ATENTZIA CORESPUNZATOARE SI NECESARA, NU LE INTZELEG PROBLEMELE PERSONALE, INOCENTZA, SPUN CA-S RASFATZATZI, CA SE ALINTA SI LE APLICA CORECTZII : BATAIA, II CEARTA MAI TOT TIMPUL, IN LOC SA FOLOSEASCA DUHUL BLANDETZII SI SA LE EXPLICE COPIILOR, CE AU GRESIT, PARINTZII SE TRANSFORMA IN DUSMANI, COPIILOR LOR ! CEI INTERESATZI CA SA DISTRUGA ROMANIEI, GENERATZIE DUPA GENERATZIE, SE TRANSFORMA PRIN VICLENIA CE II CARACTERIZEAZA, IN OAMENI " IUBITORI ", ISCODESC, INTRA IN TAINELE VIETZII COPIILOR SI DE ACOLO IN COLO URMEAZA : NENOROCIREA, DEZASTRUL SI SINUCIDEREA FIINTZELOR NEVINOVATE SI DRAGI TUTUROR ROMANILOR !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0288 secunde