PRIMARUL FĂGĂDĂU ȘI PRIORITĂȚILE CONSTANȚEI / VOM AVEA FESTIVAL DE MUZICĂ ELECTRONICĂ!

Vineri, 24 Martie 2017
4562
Primarul Decebal Făgădău intenționează să încheie un protocol cu cei care au organizat la Cluj festivalul UNTOLD.


"Vrem să facem un festival de sine stătător pe litoral. Este timpul să începem o nouă poveste ca Dobrogea să aibă un festival de succes. Suntem încrezători în ceea ce putem dezvolta împreună pe litoral. Ne dorim ca Constanța să devină o nouă capitală a manifestărilor", a spus Decebal Făgădău. 


La rândul lui, directorul UNTOLD BOGDAN BUTA a spus că a mai făcut un asemenea festival la Cluj și a fost un real succes. El a spus că la Cluj au fost 300.000 de oameni, mulți din străinătate, iar astfel România a fost foarte promovată. Și a fost catalogat ca cel mai bun festival din Europa.

Mai mult, primarul a spus că se intenționează să fie organizat din aceasta vară, timp de trei zile. Festivalul va miza în special pe muzică electronică. 
 

"Intenționăm să promovăm și zona ca destinație turistică. Nu vrem să facem o replică a UNTOLD, vrem să fie ceva complementar, care să ducă la strategia de dezvoltare a României. Noi vrem să profităm de rețeta de succes a celor de la UNTOLD", a mai spus Făgădău.

"Deocamdată nu se știe luna când se va organiza, dar se preconizează ca fiind posibil să aibă loc la sfârșitul sezonului estival, pentru a aduce beneficii și operatorilor de pe litoral", a concluzionat primarul Constanței.


Bogdan Buta a spus că pentru organizarea unui eveniment asemănător cu UNTOLD cheltuielile sunt de aproximativ 5 milioane euro. La rândul lui, Făgădău a spus că administrația locală nu va participa financiar, ci doar cu logistică, promovare, organizare.


Pagina a fost generata in 0.6216 secunde