Primarul din Cuza Vodă, în impas: "Suntem prea săraci..."

271
2
Primarul din Cuza Vodă, în impas:

Articole de la același autor

Primarul comunei Cuza Vodă a atras atenția reprezentantului Guvernului în teritoriu, Ion Constantin, că gradul de sărăcie la nivelul localității este ridicat. Edilul Nicolae Horneț a solicitat un microbuz pentru copiii care zilnic schimbă două mijloace de transport în comun pentru a ajunge la școală. În acest moment, 20 de elevi de liceu din Cuza Vodă fac naveta la Castelu pentru a urma cursurile Colegiului din localitate.

În cadrul întâlnirii prefectului cu primarii din județ, edilul comunei Cuza Vodă a declarat că a solicitat microbuz în nenumărate rânduri.

"Am cerut microbuz școlar de la Guvern, am fost asigurați că suntem cap de listă, în momentul în care vor ajunge aceste mașini. Greutatea apare în momentul în care elevii ajung la intersecția drumului principal din Cuza Vodă: aici ei sunt nevoiți să ia un alt mijloc de transport pentru a ajunge la școală. Nici pe jos nu pot merge iarna, copiii ar ajunge în mai mult de o oră până la Castelu. Astfel, acești elevi pentru a frecventa cursurile trebuie să schimbe zilnic două microbuze", a subliniat Horneț.

Autoritățile locale din Cuza Vodă se agață de microbuzul școlar oferit de Guvern. "Suntem atât de săraci, că am fi rezolvat noi problema la nivel local! Trebuie găsită o soluție pe termen lung pentru că acești copii trebuie să frecventeze cursurile. Copiii fac parte din familii sărace și nu și-ar permite aceste cheltuieli ", a adăugat Horneț.

Comentează știrea

Laura
10 aprilie 2015
Job!!!

Foarte mulți dintre oameni își blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială și de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viața lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.54 secunde