Primarul Decebal Făgădău a inaugurat un nou club pentru pensionari

Joi, 09 Martie 2017
395
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a participat, recent, la întâlnirea festivă organizată de Liga Județeană a Pensionarilor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, precum și la inaugurarea noului Club de pensionari de pe strada Zorelelor nr. 69 bis.

Primarul Decebal Făgădău a dăruit flori și mărțișoare doamnelor, le-a mulțumit pentru contribuția adusă la viața și dezvoltarea orașului și le-a asigurat de întregul sprijin al administrației locale în soluționarea problemelor specifice.

"Vă mulțumesc că sunteți un real sprijin pentru noi și pentru copiii noștri, vă rog să vă implicați în continuare în viața noastră și a orașului, să ne fiți alături și să ne sfătuiți! La mulți ani!", le-a transmis primarul Decebal Făgădău doamnelor prezente la cele două evenimente.

v v v

La sfârșitul anului trecut, consilierii locali din Constanța au aprobat un proiect de hotărâre privitor la închirierea unui spațiu pentru amenajarea unui nou club pentru pensionarii constănțeni. Spațiul se află în cartierul Faleză Nord, pe strada Zorelelor nr. 69 bis, iar acesta va fi frecventat de persoanele vârstnice ce locuiesc în zona respectivă.

Decizia înființării unui nou club pentru pensionari a venit în urma unei solicitări depuse la Primăria Constanța de către un grup de vârstnici din Faleză Nord, care vor să evite deplasările lungi la cluburile din alte zone, cel mai apropiat fiind la City Mall.

"Având în vedere numărul pensionarilor și cererea tot mai mare de înființare de spații în care aceștia să-și petreacă timpul liber, dar și faptul că, din cauza vârstei, posibilitățile fizice ale acestora sunt diminuate, ceea ce face dificilă deplasarea până la cel mai apropiat club, propunem spre analiză mărirea numărului de cluburi pentru pensionarii din municipiul Constanța", se arată în referatul întocmit de conducerea Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța.

În momentul de față, pe lângă noul club inau-gurat, în municipiul Constanța mai funcționează alte 15 cluburi unde persoanele vârstnice pot socializa. 

Pagina a fost generata in 0.2589 secunde