Primarul de la Agigea, Cristian Cîrjaliu, susținut de PSD pentru un nou mandat

450
Primarul de la Agigea, Cristian Cîrjaliu, susținut de PSD pentru un nou mandat - dnacirjaliudetalii2-1591981307.jpg

Articole de la același autor

Primarul din Agigea, Cristian Cîrjaliu, este susținut de colegii săi și de conducerea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat, la alegerile locale din toamnă. Anunțul a fost făcut de directorul RAJA președintele PSD, Felix Stroe, cu prilejul semnării unui contract ce vizează investiții majore în rețeaua de apă și canalizare din unitatea administrativ teritorială Agigea.

"Noi nu comentăm actele justiției. Și primarul Cristian Cîrjaliu, ca orice cetățean al țării noastre, are dreptul să se bucure de toate drepturile constituționale, ca urmare, prezumția de nevinovăție se aplică și primarului Cristian Cîrjaliu. Nu cunosc conținutul dosarului, nu comentez, există o instanță care, la un moment dat, va pronunța o hotărâre definitivă și irevocabilă. Până ajungem acolo spun apăsat că și primarul Cristian Cîrjaliu beneficiază de prezumția de nevinovăție, iar noi, colegii săi, respectăm această prezumție de nevinovăție, este sprijinit de noi pentru a candida pentru un nou mandat în fruntea comunei Agigea. Nu este afectată în niciun fel realizarea acestui contract de investiții, dimpotrivă a sprijinit puternic activitatea ca să se ajungă la acest contract și cu siguranță continuitatea prezenței lui Cristian Cîrjaliu în fruntea comunei Agigea va face ca acest contract să se deruleze bine și repede", a declarat Felix Stroe.

La rândul său, primarul Cristian Cîrjaliu consideră că nu a încălcat nicio lege și așteaptă ca instanța să facă dreptate. "Eu sunt foarte curios de ce presa are rechizitoriul și eu nu îl am. Sunt nevinovat, justiția va face dreptate, adevărul va ieși la iveală, sunt destule probe în dosar care vor aduce lumină în cazul acesta. Comuna Agigea este singura trasă la răspundere din cele opt UAT-uri care au inventariat terenurile SC Marea Neagră SA", a precizat primarul de la Agigea.

Reamintim că primarul Cristian Cîrjaliu a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție, alături de secretara Primăriei Agigea, pentru abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz în serviciu, comis în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul a unui folos. Primarul ar fi "inițiat și pus în executare, în perioada 2012 – 2013, două hotărâri de consiliu local ce au avut ca urmare exproprierea din patrimoniul unei societăți comerciale a unui teren în suprafață de 8.940 de metri pătrați, inventarierea și intabularea sa în domeniul privat al comunei Agigea". Ulterior, potrivit rechizitoriului transmis de DNA, terenul respectiv a fost dezmembrat în șapte loturi distincte, parte dintre aceste ajungând în proprietatea unei firme deținută de rude și apropiați ai primarului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1083 secunde