Primarul comunei Peștera, Marius Liviu Petre, anunț important pentru elevi

257
Primarul comunei Peștera, Marius Liviu Petre, anunț important pentru elevi - primarcomunamariusliviupetre2-1599149722.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Peștera, Marius Liviu Petre, a transmis, pe pagina sa de socializare, un mesaj important pentru elevii care au nevoie de sprijin financiar ca să-și continue studiile în anul școlar viitor.

"În perioada 27 august - 4 septembrie 2020, elevii care urmează cursurile de zi ale unităților de învățământ liceal și postliceal, precum și studenții cu domiciliul în comuna Peștera pot depune la sediul Primăriei Peștera cerere în vederea acordării unui sprijin financiar pentru continuarea studiilor în anul școlar/universitar 2020-2021", a spus primarul Marius Liviu Petre.

El a adăugat că cererile se vor depune în intervalul orar 9-15 și vor fi însoțite de o copie a cărții de identitate a solicitantului, iar persoana responsabilă de primirea dosarelor este Ramona Ceapă, de la Compartimentul de Asistență Socială.

După 1 septembrie și, respectiv, 1 octombrie, în mod obligatoriu elevii și studenții vor aduce adeverința de elev/student care să le ateste această calitate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5448 secunde