Primarul comunei Cumpăna, discuții cu premierul Orban. Vin fonduri pentru consolidarea malului canalului

1851
Primarul comunei Cumpăna, discuții cu premierul Orban. Vin fonduri pentru consolidarea malului canalului - cumpana2-1595354929.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, s-a întâlnit, în cursul zilei de ieri, cu premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre situația malurilor surpate ale Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Întâlnirea a avut loc după finalizarea videoconferinței naționale "Strategia Națională pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030, Cadrul de planificare strategică pentru Strategia de Dezvoltare Locală a Administrației Publice", iar primarul de la Cumpăna a solicitat, încă o dată, primului-ministru repartizarea de fonduri pentru continuarea lucrărilor de consolidare a malului stâng al Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Răspunsul primului ministru a fost acela de alocare a fondurilor necesare, la rectificarea bugetară care va avea loc, cu suma de minim 35 milioane lei. De asemenea, Mariana Gâju a purtat discuții și cu ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, cu privire la susținerea acestui proiect, care este de fapt al Ministerului Transporturilor, minister care, la rândul său, alocă sumele către Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5786 secunde