Primarii din Constanța, întâlnire cu furnizorii de energie electrică și gaze naturale

210
Primarii din Constanța, întâlnire cu furnizorii de energie electrică și gaze naturale - prefecturaintalnireprimari-1499949336.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Ioan Albu și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu au participat, recent, la o întâlnire organizată de CJC cu principalii furnizori de energie electrică și gaze naturale (Transgaz, Engie, ENEL, CEZ România) la care au fost invitați parlamentarii de Constanța și primarii din județ.

Principalele teme abordate au vizat introducerea rețelelor de gaze în județ, dar și neregulile sistemului de electricitate. Constructorii au declarat că principalele probleme întâmpinate în derularea proiectelor țin de accesul în zona de lucrări, mai exact avizele de la Ministerul Culturii. Ei au solicitat primarilor să-i ajute să obțină parcelări corecte, pentru a intra cât mai rapid în posesia avizelor. Autoritățile județene au propus ca asemenea întâlniri să se desfășoare în șase zone diferite ale județului pentru o cât mai bună cunoaștere a problemelor întâmpinate.

La rândul său, deputatul de Constanța, Iulian Iancu, de la PSD, a susținut că din toamnă legislația în domeniul energetic se va modifica, iar decizia concesionării serviciilor de distribuție a gazelor naturale va fi transferată autorităților locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4648 secunde