Primăria Techirghiol oferă sprijin datornicilor. Ce trebuie să facă

201
Primăria Techirghiol oferă sprijin datornicilor. Ce trebuie să facă - primariatechirghiol1-1458328285.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din orașul Techirghiol au decis să vină în sprijinul locuitorilor și au aprobat procedura de scutire și scutirea de la plata majorărilor de întârziere aferente obligațiilor bugetare, constând în impozite și taxe locale, redevența, chiria, datorate bugetului local de către persoanele fizice și juridice pe raza UAT Techirghiol, pe perioada 1.01.2016 - 31.03.2016. 


"Pentru a beneficia de scutire, solicitanții vor depune la registratura instituției până la data de 31.03.2016, o cerere temeinic justificată. 


Cererea privind scutirea de la plata majorărilor de întârziere aferente impozitelor, taxelor, chiriilor și redevențelor, va fi analizată în termen de maxim trei zile lucrătoare de la data înregistrării", a spus viceprimarul cu atribuții de primar, Iulian Soceanu. 


Ulterior, în urma analizei efectuate, se va în-tocmi un referat de către serviciul de specialitate, care va fi supus spre aprobare viceprimarului cu atribuții de primar al ora-șului Techirghiol. În baza analizei și a referatului de acordare/neacordare de către per-soanele din biroul de specialitate, se va emite decizia privind acordarea sau neacordarea scutirii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2858 secunde